Romantik Yaz Tatilinin Adresi

Writer: NYX Magazine

Date: 11/07/2021

PAYLAŞ

Elite World Marmaris Hotel ayrıca özel balayı konsepti ile de, konumlandığı Muhteşem Ege bölgesinde, mitolojiden almış olduğu ilham ile balayı çiftlerine unutamayacakları bir tatil imkânı sunuyor. Mısır Kraliçesi Cleopatra ve Romalı General Marcus Antonius’un binlerce yıldır dillerden düşmeyen aşklarından ilham alınarak hazırlanan balayı konseptini deneyimleyen çiftler, her yıl tekrar yaşamak isteyecek.

Elite World Marmaris, konforlu & lüks konaklamanın yanı sıra tarih, mavi ve yeşilin buluştuğu ortamda, huzurlu atmosferi içinde her şey dâhil konsepti ile misafirlerine unutulmaz anılar bırakmaya devam edecek. 

Ege’deki ideal konumu, doğası, denizi, ikliminin yanı sıra, MÖ 1200’lü yıllara uzanan tarihiyle Marmaris’te konumlanan beş yıldızlı Elite World Marmaris Hotel; 93 konforlu deluxe odası, ücretsiz yüksek hızlı internet hizmeti ile yetişkin misafirlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. 

FIT & LIFE konseptinde Osmanlı hamam kültürünü yaşatan Elite World Hotels, Türk hamamı, kese ve köpük masajları, vitamin barı ile misafirlerine seçkin hizmetler sunarken,  açık yüzme havuzunda huzur dolu saatler geçirme imkânı veriyor. 

Elite World Marmaris de konaklayan misafirler;  paraşüt, safari, tekne turları, özel yat turları ile heyecanlı aktiviteleri deneyimlerken; bilardo, masa tenisi, langırt gibi oyunlarla da keyifli vakit geçiriyor. Ayrıca Elite World Marmaris’ in konukları plaj ve havuzda şezlong, minder, şemsiye ve havlu ücreti ödemiyor. Spor salonu, hamam gibi detayların yanı sıra business center, kuaför, doktor, araç kiralama, VIP havaalanı transferi gibi hizmetler de tatilde ihtiyaç duyulabilecek her türlü konforu misafirlerine sunuyor. 

 Elite World Marmaris “Romantik ve Deluxe” tatil konsept otelleri içinde 5 yıldızlı en iyi üç otel arasında yer alıyor

Bölgenin en lüks ve yeni otellerinden biri olarak dikkat çeken Elite World Marmaris mimarisi ile dikkat çekiyor.2020’de dünyanın en çok kullandığı tatil sitelerinden olan Travelmyth tarafından “Marmaris’in 5 Yıldızlı En İyi Üçüncü Oteli”, Otel-Z tarafından Müşteri Memnuniyet Ödülü ve Hotels.com tarafından “Loved by Guests” ödüllerine layık görüldü. 2016 yılında da Tripadvisor tarafından Türkiye’nin en iyi 25 oteli arasında 7. sırada bulunan Elite World Marmaris, 2017 yılında ise Expedia tarafından seçilen ‘Her şey Dâhil’ kategorisinde dünyanın ilk 100 oteli arasında yer aldı. 

Hijyenik ve güvenli bir tatil için Elite World Marmaris

Elite World Hotels zincirinde yer alan tüm oteller, güvenli turizm sertifikasına sahip olup, yüksek önlem ve güvenlik tedbirleriyle hizmetlerini sürdürüyor. Elite World CARE (Covid-19 Anti Risk Ekibi) adındaki uzman ekiplerle aktif bir şekilde denetleme ve değerlendirmeler sürekli devam ediyor. Konforlu ve güvenli bir tatil için her detayın titizlikle düşünüyor.

PAYLAŞ