Ünlü Marka Bodrum Yalıkavak Marina’da Butik Açtı

Writer: NYX Magazine

Date: 23/07/2021

PAYLAŞ

Özgün tasarım felsefesi, yenilikçi materyal kullanımı ve inovasyon tutkusuyla tanınan İsviçreli lüks saat markası Hublot, Türkiye’deki yeni butiğinin kapılarını Akdeniz’in gözde tatil noktalarından Bodrum’un kalbi Yalıkavak Marina’da açtı. Markanın CEO’su Ricardo Gaudalupe, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve eşi Diana Şahenk’in birlikte gerçekleştirdikleri butik açılışının ardından seçkin davetliler kutlamaya Fenix Yalıkavak Marina’da devam etti.

“Nihayet biraz gün ışığının tadını çıkarma zamanı. Hublot güneye iniyor! Yeni Akdeniz butiklerimiz, yepyeni saatler eşliğinde renkli bir yazın kapılarını aralamaya hazır. Hublot yaz mevsimini çok seviyor!” Ricardo Guadalupe

İtalya’da Forte dei Marmi ve Capri, Yunanistan’da Mikonos, Fransa’da Saint-Tropez ve Monaco, İspanya’da İbiza’da açtığı butikleriyle Akdeniz kültürünü ve tatil ruhunu kutlayan Hublot, bu lüks tatil destinasyonlarının yanına Bodrum’u ekledi. Eski dünyanın 7 harikasından biri kabul edilen Halikarnas Mozolesi’nin taşlarından yükselen Bodrum’un ışıltılı renkleri sadece 25 adet ile sınırlandırılan çok özel bir Hublot saate ilham kaynağı oldu.

PAYLAŞ