Beyonce ile “IVY PARK RODEO” Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 11/08/2021

PAYLAŞ

Günümüz için yeniden tasarlanan klasik Amerika’nın cesur bir kutlaması, bu klasik Batı giyiminin canlandırıcı çağdaş bir yorumu… IVY PARK Rodeo, cüretkar tasarımı, kovboy deneyiminden ilham alarak klasik sokak giyimi ve atletik giyimle buluşturuyor. Koleksiyonda 58  parça yetişkin giyim stili, 5 parça yetişkin ayakkabı stili ve 13 parça farklı aksesuar bulunuyor. Koleksiyon, koyu denim kumaşlar ve Fransız frize kumaşlar, benzersiz denim monogramları ve koyu mor parıltılı baskılardan oluşuyor. Tasarımları, fermuar ve çıtçıt ayrıntıları tamamlıyor.

Giyim koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında kot kumaşında body ve geniş paçalı pantolonlar, kot eşofmanlar, Fransız frize kapüşonlu eşofman takımları, kot pantolon, şapka ve kanvas bel çantaları yer alıyor. Koleksiyona farklı renk seçenekleriyle kot görünümlü IVP Ultraboost, IVP Forum Mid ve IVP Super Sleek “Chunky” heyecan katıyor.

Dördüncü IVY PARK koleksiyonu, 19 Ağustos’ta 24 saat boyunca yalnızca adidas.com.tr’de, 20 Ağustos itibariyle adidas mağazalarında satışa sunuluyor.

PAYLAŞ