Emaar Square Mall’da “Taze Pazar”

Writer: NYX Magazine

Date: 12/08/2021

PAYLAŞ

Ferah açık hava alanları ve rahat atmosferi ile öne çıkan Emaar Square Mall’da EnTazem iş birliği ile hayata geçen, sertifikalı ve organik ürünleri sevenleri ile buluşturan “Taze Pazar” pek çok farklı kategoride sağlıklı geniş ürün seçkisi ile Emaar Orta Meydan’da hizmet vermeye başladı.

Emaar Taze Pazar’da Türkiye’nin birçok yöresinden sertifikalı organik ürünlerden mevsiminde organik taze sebze meyve çeşitlerine, peynirleri ve yöresel ürünleri ile iddialı gurme şarküteriden özel seçilmiş birçok farklı butik markanın zeytin ve zeytinyağlarına kadar pek çok ürün, sağlığına ve ne yediğine içtiğine özen gösteren misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Emaar Taze Pazar, 15 farklı kategorideki 40’a yakın alt ürün gruplarında pek çok farklı ihtiyaca uygun sertifikalı organik besini taze taze sevenleri ile buluşturuyor.   Anne ve bebekler için çorbalık hip ürünlerinin yanı sıra vegan ve glütensiz grupta da ürünleri ile fark yaratan Taze Pazar’da organik ekşi maya ekmek çeşitleri, organik salça ile yerli ve yabancı özellikli soslar, gazlı içeceklere en sağlıklı alternatifi olan sağlıklı içecekler ve artık tüm Dünya’da faydası bilinen Kombucha çay çeşitleri yer alıyor.

Emaar Square Mall misafirlerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan, mutfak alışverişini keyifli bir deneyime dönüştüren “Taze Pazar” Orta Meydan’ın keyifli atmosferinde haftanın tüm günleri hizmet veriyor.

PAYLAŞ