Ünlü İtalyan Markasından Sonbahar ve Kış İçin Çağdaş Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 22/08/2021

PAYLAŞ

 Ünlü İtalyan markası Fabiana Filippi, Sonbahar-Kış 2021/22 kampanyasında, kadın düalizminin güzelliğinden ilham alan tasarımlar, aynı zamanda doğanın gücünü yansıtıyor.

Fabiana Filippi yeni sezon kampanyası duygusal ve cesur, hafif ve derin gibi zıt kavramlara odaklanıyor. Fotoğrafçı Dario Catellani’nin imzası bulunan kampanya çekimlerinde model Barbara Valente, hem doğayla kadın arasındaki güçlü  ilişkiyi anlatırken hem de günlük yaşamın yoğunluğuna odaklanan kadını canlandırıyor.

Yeni sezon kampanyası, gündüz ve gece arasındaki sınırların ortadan kalktığı o büyülü anda gerçekleşiyor. Günün berrak ışığıyla başlayan ve geceye dönen çekimde, kullanılan tasarımlardaki renk paleti bu tezatlığı yansıtıyor. Kampanyanın başrolündeki tasarımlar, gece ve gündüz döngüsü gibi beyaz, sıcak toprak tonları ve gece mavisine kadar uzanıyor.

Fabiana Filipi, 2020-2021 Sonbahar/Kış koleksiyonunda duygularıyla ve benliğiyle temas halinde olan gerçek ve çağdaş kadınlığı yorumluyor. Lüks ve zamansız stilin temsilcisi Fabiana Filippi, sezona rafine bir görsel dil kazandırıyor.

 
Heyecan verici zarafeti ile koleksiyonun en özel tasarımları tüm Vakko mağazalarında, www.vakko.com’da  ve Emaar Square Mall Fabiana Filippi mağazasında yer alıyor. 

PAYLAŞ