Işıltılı Gözler İçin Deneyin

Writer: NYX Magazine

Date: 18/08/2021

PAYLAŞ

Günümüzün hızla dijitalleşen hayatı, uzun saatler süren video ve konferans görüşmeleri, arka arkaya izlediğimiz diziler ve geç uyunan geceler, gözlerimizin sıklıkla fazla mesai yaptığı anlamına geliyor. Kozmetik endüstrisinde periorbital cilt mikro-hareketlerinin etkisini inceleyen ilk marka olan Estée Lauder, daha uzun süre uyanık kalmanın bir sonucu olarak göz kırpma gibi tekrar eden hareketlerin artmasının, kolajen üretimini doğrudan etkileyebileceğine ve göz çevresinde oluşan yaşlanma belirtilerini hızlandırabileceğine dair yeni bulgularını ortaya koyuyor. 

Estée Lauder şimdi gözler için yeniden tasarlanan Chronolux™ Power Signal hızlı onarım teknolojisi ve yenilenen gençliği ortaya çıkaran formülü ile Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Multi-Recovery Complex Göz Kremini sunuyor. Yeni 360° Mesh Matrix Teknolojisi, mikro hareketlere ve mimik çizgilerine dolgunlaştırma desteği sağlar. Yeni özel tasarımlı criyo-çelik aplikatörü ile ürün uygulandığında hassas göz çevresindeki cilt dokusu anında 2°C’ye kadar soğutulur. Gündüz ve gece kullanıldığında cilt daha sıkılaşmış, daha yumuşak ve pürüzsüz hissedilir. Göz altı çevresindeki tüm çizgi ve kırışıklıklar, kaz ayaklarının ve kaş arasında yer alan ‘11 çizgileri’nin görünümü azalır, gözler canlanmış, diri ve güçlü bir görünüme sahip olur.

Yeni Bilimsel Bulgular: Periorbital Cilt Mikro Hareketleri 

Yüz kasları, tüm vücutta doğrudan cilde bağlı olan tek kas grubudur. Bu kaslar, cilt hücrelerini doğrudan etkileyebilen, göz kırpma gibi tekrar eden göz mikro-hareketler de dahil olmak üzere dinamik yüz mimiklerini oluşturmaktan sorumludur. Yapılan yeni Estée Lauder Araştırması’na göre; daha uzun süre uyanık kalınan yoğun tempolu günlerde, göz kırpma refleksinin artması gibi günlük tekrarlayan mikro-hareketlerdeki artıştan kaynaklanan stresin, doğal kolajen seviyelerini azalttığı ve cilt iritasyonunu artırdığı gözlemlenmiştir. Ayrıca göz çevresi cilde göre %40 daha ince yapıya sahip olup, yaşlanma belirtilerini ilk gösteren bölgelerden biridir. Bu nedenle göz bölgesinin doğal gece yenilenmesini ve doğal kolajen üretimini desteklemek ekstra önemlidir.

Gözle Görülür Daha Hızlı Onarım

Özel Chronolux™ Power Signal Teknolojisi, hassas göz bölgesinde mikro-hareketlerin ve mimik kullanımının yarattığı olumsuz çizgi görünümleri ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve cildin doğal onarım sürecini destekler. Yeni Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix göz kremi, göz altı çizgileri, kaz ayakları, kaş arasındaki çizgilerdeki sıkılık kaybı ve koyu halkalar gibi her tür mimik çizgisi dahil olmak üzere göz yaşlanmasının gözle görülür belirtilerinin görünümünü azaltır. Formül ayrıca cilde zarar veren çevresel saldırılara karşı savunmaya yardımcı olmak için antioksidan koruması sağlar.

Gençliği Geri Getiren Yenilenen Formül

Chronolux™ Power Signal Teknolojisi ile yeni Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix göz kremi, tüm göz çevresinin daha sıkı ve güçlenmiş hale gelmesine yardımcı olur. Cilde daha canlı, gençleşmiş görünümü kazandırmak için yeni cilt hücrelerinin ve kolajen üretiminin hızlanmasına yardımcı olur, doğal cilt onarımını teşvik ederek cildin doğal gençliği ortaya çıkarma gücünü artırır. Cilt, daha dolgun, genç bir görünüm için artan kolajen sayesinde daha güçlenmiş hale gelir.

360° Mesh Matrix Desteği 

360° Mesh Matrix Teknolojisi, hassas göz bölgesini hafif, esnek visko-elastik polimer matrix ve çok moleküler ağırlıklı Hyaluronik Asit infüzyonu ile sararak dolgunlaştırma desteği sağlar. Göz çevresindeki ince cilt, cildin yaklaşık %20’lik oranda kalınlaşması ile daha güçlü ve daha dirençli hale gelir.1

YENİ ÖZEL TASARIMI İLE CRYO-ÇELİK APLİKATÖR VE KULLANIMI

Yeni Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Göz Kremi şimdi yeni, özel tasarlanmış bir aplikatör içeriyor. Paslanmaz çelikten üretilen aplikatör, ideal miktarda ürünü yakalamak için özel olarak tasarlanmıştır ve hassas göz çevresinde kolay uygulama sağlar. Criyo-terapiden ilham alan criyo çelik aplikatör, cildi anında ~2°C soğutur ve beş dakikaya kadar uzun süreli soğutma sağlar.2 Güçlü göz kremi formülü ile kullanılan criyo çelik çubuk, mikro dolaşımı artırarak göz çevresindeki şişkinlik görünümünü anında azaltmaya, ışıltı ve aydınlık görünümü arttırmaya ve yorgun görünen gözleri canlandırmaya yardımcı olur.

Criyo-çelik çubuğu kullanarak, sabah ve akşam, gözün altından göz kapağının üstüne ve kaş arası çizgilerinin bulunduğu bölgeye birkaç kez dairesel hareketlerle nazikçe dışarı ve yukarı doğru uygulayın. Fazla kalan ürün, yüzük parmağı ile hafifçe dağıtılabilir.

Yeni Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Göz Kremi, alın çizgileri ve nazolabial kıvrımlar dahil olmak üzere diğer mimik çizgilerinde de kullanıma uygundur.

PAYLAŞ