Güneşten Yıpranan Cildinizi Canlandırın

Writer: NYX Magazine

Date: 18/08/2021

PAYLAŞ

Güneş, havuz, deniz, kum… Yaz aylarını keyifli hale getiren bu faktörler, aynı zamanda saç ve cildimizin yıpranmasına ve kurumasına da zemin hazırlıyor. Güneşin zararlı UV ışınları hiç kuşkusuz hücre yenilenmesi üzerinde olumsuz etki gösteriyor. Bununla birlikte deniz suyunun cildimizde kalması, havuz sularında yer alan klor ve farkında olmadan cildimizde mikro çizikler oluşturan deniz kumu cilt bariyerini yıpratırken, keyifli yaz günlerinden mat, cansız ve solgun bir cilt ile çıkmamıza sebep olabiliyor.

Onarım Desteği

Asırlardır hasarlı ciltlerde başrol üstelenen sarı kantaron yağı, hücre yenilenmesinin hızlanmasına yardımcı olurken mevcut cilt hasarının onarılmasını destekliyor. Aynı zamanda antiinflamatuar etki gösteren sarı kantaron yağı, vücut bakım yağı olarak düzenli kullanıldığında cilt eşitsizlikleri üzerinde olumlu etki gösterebiliyor ve cilt bariyerinin korunarak güçlenmesini destekliyor.

Doğal Nem Bombası Susam Yağı

Özellikle Çin ve Hint tıbbında önemli bir yere sahip olan susam yağı, içerdiği E vitamini ve antioksidanlar sayesinde yıpranmış cildin elastikiyetinin geri kazanılmasını ve nem tutma kapasitesinin artmasını destekliyor. Aynı zamanda içinde bol miktarda çinko bulunduran susam yağı yaş alma etkilerinin azaltılmasında da rol üstleniyor ve güneşe karşı doğal bir koruma sağlıyor.

Yıpranan Cilde Kolajen Takviyesi

Güneş ışınlarının cildimiz üzerinde bilinen en yaygın olumsuz etkisi cilt yaşlanmasına sebep olması. Zararlı UV ışınlar cilt bariyerini yıpratırken kollajen oluşumunun azalmasına yol açarak erken yaş alma belirtilerinin ve ince kırışıklıkların ortaya çıkmasına sebep oluyor. Cildin kaybettiği kollajeni geri kazanmasını destekleyen Zade Vital Marine Kollajen, cilt ile uyumlu tip 1 kollajeni daha fazla içeren hidrolize balık kollajeni ve sinerjik etki sağlayan patentli içeriklerin güç birleşiminden meydana geliyor. Hyaluronik asit, vitamin ve minerallerle çok yönlü destek sağlayan patentli formülü sayesinde cildin hücre yenilenmesini ve nem tutma seviyesini arttırarak sağlıklı cilt görünümünü destekliyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

PAYLAŞ