Elton John & Dua Lipa, The Weeknd ve Sean Paul’dan Havadisler

Writer: NYX Magazine

Date: 20/08/2021

PAYLAŞ

Elton John & Dua Lipa – Cold Heart (PNAU REMIX)

Elton John ve Dua Lipa yeni single’ları “Cold Heart”ı yayımladı! Şarkıcı, besteci ve piyanist John Elton’ın popüler sanatçı Dua Lipa ile bir araya geldiği “Cold Heart”ın remix’i ise Avustralyalı elektronik/dans müzik üçlüsü PNAU’ya ait. Bambaşka tarzlarda birbirinden başarılı isimlerin bir araya geldiği “Cold Heart”bu yazın şarkısı olacak!

https://UMGTurkey.lnk.to/Elton-John-Dua-Lipa-Cold-Heart-PNAU-Remix

The Weeknd – Take My Breath

Dünyaca ünlü sanatçı The Weeknd yakında yayımlanacak 5. stüdyo albümünden ilk şarkısı “Take My Breath”i yayımladı! Parçayla aynı gün yayımlanan müzik videosunun yönetmen koltuğunda Cliqua yer alıyor. Dikkat çekici müzik videosu ve parçanın bir araya gelmesiyle ortaya çıkan “Take My Breath” şimdiden tüm dünyada 20 milyondan fazla dinlendi. Nostaljik esintileriyle enfes bir müzik keyfi sunan “Take My Breath”i mutlaka dinleyin!

https://UMGTurkey.lnk.to/The-Weeknd-Take-My-Breath

Sean Paul, Ty Dolla $ign – Only Fanz

Efsanevi DJ ve şarkıcı Sean Paul yepyeni bir yaz hiti “Only Fanz” ile geri döndü! Uzun zamandır yeni bir çıkış yapmayan Sean Paul’un ABD’li Rap sanatçısı Ty Dolla Sign ile bir araya geldiği “Only Fanz” ABD, Brezilya ve Jamaika’dan Only Fans ünlülerinin yer aldığı bir müzik videosu ile yayımlandı.

Sean Paul “Only Fanz” için şunları söyledi: “Only Fanz”i, kendine değer veren ve kendi parasını kazanmak için çok çalışan tüm bağımsız kadınlara adıyorum.”

https://UMGTurkey.lnk.to/Sean-Paul-Only-Fanz

PAYLAŞ