Sonbahara Güçlü Saçlarla Girin

Writer: NYX Magazine

Date: 20/08/2021

PAYLAŞ

Mevsim geçişinin etkisiyle zayıflayan saçlar, sonbahara girerken L’Oréal Paris Elseve Komple Direnç ailesi ile güçleniyor, dökülmelere* karşı direnç kazanıyor. İçeriğindeki arginine, biotin ve vitamin B5 ile zenginleştirilen formülü sayesinde saçlar kökten uca 2 kat daha güçleniyor. Daha güçlü saçlarınız mevsim geçişlerinde bile saç dökülmelerine* meydan okuyacak, saçlarınızın gücü karşısında hiçbir şey duramayacak!

Mevsim geçişleri, stres, hormonel değişiklikler gibi faktörler saçları zayıflatarak dökülmelere sebep oluyor. Bu dönemde saçlara kaybettiği gücü geri vermek için ekstra bakım yapmak önem kazanıyor. L’Oréal Paris Elseve Komple Direnç ailesi, zenginleştirilen formülünde bulunan arginine, biotin ve vitamin B5 içerikleri sayesinde, saçlara ihtiyacı olan güçlü bakımı sunuyor. Kökten uca beslenerek güçlenen saçlar koparak dökülmelere karşı meydan okuyor. L’Oréal Paris Elseve Komple Direnç ailesi ile her mevsim güçlü saçlarının karşısında hiçbir şey duramaz!

Dökülme karşıtı bakım şampuanı, bakım kremi, durulanmayan güçlendirici bakım kremi ve güç maskesinden oluşan L’Oréal Paris Elseve Komple Direnç ailesi; arginine, biotin ve vitamin b5 ile zenginleşen yeni formülü ile saçları kökten uca güçlendiriyor ve koparak dökülmelere karşı koruyor. Elseve Komple Direnç Dökülme Karşıtı* Bakım Şampuanı ve Dökülme Karşıtı* Bakım Kremi saçları güçlendirirken, koparak dökülmelere karşı koruyor ve uzman bakım sunuyor.

Mevsim geçişlerinde artan saç dökülmeleri göz önüne alındığında; güçlü saçlar için şampuan kullanımına ek olarak, bakım kremi ve maske kullanımı da büyük önem taşıyor. Elseve Komple Direnç Dökülme Karşıtı* Güçlendirici Bakım Kremi, durulanmayan formülüyle saçı koparak dökülmelere karşı koruyor, tarama sırasında %98,8 daha az kırılma sağlıyor!** Doğal bir his için silikon içermeyen ve ağırlaştırmayan özel formülü sayesinde saç boylarına ek olarak saç diplerine de uygulanabilen Elseve Komple Direnç Güç Maskesi, çok amaçlı kullanımı sayesinde saçlarda koparak dökülmeye karşı yapılandırıcı program uyguluyor, saç boylarına etki ederken saç fiberlerini besliyor. 

*Koparak dökülmelerde

**Instrumental test

PAYLAŞ