Studio Canlı’dan Hayata Destek

Writer: Burçin Yaşar Üner

Date: 24/08/2021

PAYLAŞ

El ele verip, paylaşarak yaşamı iyileştirebilir kılma yolunda adımlar atan Studio Canlı, özellikle son dönemde tüm ülke olarak yaşadığımız, acısını derinden paylaştığımız yangın ve sel felaketlerinin hepimizde yarattığı zihinsel ve ruhsal olumsuz etkileri bir nebze hafifletmek adına ücretsiz duygusal destek programı “Hayata Destek” projesini hayata geçirdiğini duyurdu.

Studio Canlı İle Hayata Destek

Studio Canlı platformunun kurucularından Nilay Aydoğan, “Yıl boyu sürecek ve ücretsiz olarak kullanıcılarıyla buluşacak “Hayata Destek” programında iyileşmeye yardımcı olabilmek için klinik psikologlarımızla destek grupları, uzman koçlarımızla konuşma çemberleri ve sakinleşmek için meditasyonlar hazırladıklarını paylaştı. Studio Canlı’nın bir diğer kurucu ortağı Erhan Ali Yılmaz ise “Türkiye’de “Hayata Destek” programının zor günler geçiren ve bir desteğe ihtiyaç duyan bireylere gerçekten iyi geleceğini” aktardı.

“Hayata Destek” Programı

Studio Canlı bünyesinde geliştirilen ve Studio Canlı eğitmenleri tarafından gönülü olarak sunulan “Hayata Destek” programı; özellikle son dönemde yaşanılan yangın ve sel felaketlerinin ülkemizde yaratmış olduğu duygusal, zihinsel ve ruhsal olumsuz etkileri hafifletmek ve bireylere desteğe ihtiyaç duydukları anlarda duygusal bir destek sunmayı amaçlıyor. Program, psikologlar önderliğinde açılan destek gruplarına katılmayı, Studio Canlı’nın uzman koçları ile konuşma çemberlerinde bir araya gelmeyi, mindfulness ve meditasyon etkinleri ile zihni sakinleştirmeyi temel alıyor. Yıl boyunca ücretsiz sunulan “Hayata Destek” programının derslerine katılmak için Studio Canlı uygulamasını telefonunuza indirip “Hayata Destek” bölümüne göz atmanız yeterli.

Studio Canlı Hakkında

Kendine iyi bakmak, iyi hissetmek, iyi yaşam bilincine sahip olmak ve kendini geliştirmek için insanın ihtiyacı olan tüm başlıkları tek bir platformda birleştiren; bu başlıkları canlı dersler ve egzersizler ile, herkesin erişebileceği şekilde, en iyi uzmanlar aracılığıyla sunan tek mobil uygulamadır.

PAYLAŞ