Sokak Stilinin Vazgeçilmezi Denim

Writer: NYX Magazine

Date: 01/09/2021

PAYLAŞ

Hollywood’un etkisiyle 1950’lerdeki asi gençlerin vazgeçilmezi denim pantolonlar son 30 yıldır sokak stili deyince ilk akla gelen parçalardan. Bugünse gündüzden geceye tüm kombinlerin başrol oyuncusu haline gelen denimler, dış giyimin kilit parçası oldu. 

Boyner, özellikle sonbaharda gardıropların en çok kullanılan parçası olan denim gömlek ve ceketlerin da yer aldığı her tarza uygun ve oldukça geniş bir denim koleksiyonu sunuyor. 

Boyner’in kadın denim koleksiyonunda yer alan yüksel bel jeanler özel kalıbı ile vücudu kusursuz gösterirken denim ceketler serin sonbahar günlerinde kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

Erkekler için de çok geniş bir denim koleksiyonu sunan Boyner, kapüşonlu sweatshirtler, tişörtler ve gömleklerle kombinlenen denim pantolonlar ile sonbaharda şehirli erkeklere fark edilir bir stil vadediyor.

Boyner’de; Aéropostale, Mavi, Jack&Jones, Loft, Levi’s, Lee Cooper, Mustang, Guess, Tommy Jeans, CK Jeans gibi hem dünyadan hem de Türkiye’den birçok ünlü denim markası birbirinden şık ve zengin seçeneklerle bir araya geliyor.

Her mevsimin en çok tercih edilen denim modelleri Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de denimden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuluyor.

PAYLAŞ