Şehre Dönüş Zamanı

Writer: NYX Magazine

Date: 08/09/2021

PAYLAŞ

Sokak modasının başrol oyuncularından Elle Shoes’un, Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile şehre dönmeye hazır mısınız? Tasarımlarında trendi çizgiler ve iddialı renklerin yanı sıra, detay zenginliği ile de fark yaratan Elle Shoes ayrıcalığı ile şehirde yepyeni bir yolculuk sizi bekliyor.

Maskülen Duruş

Rahat, maskülen ve şık duruşuyla hayatımızın adeta vazgeçilmezi olan loafer’lar sonbahar ile birlikte yeniden vitrinlerde… Elle Shoes’un yeni sezon koleksiyonunda boy gösteren loafer’lar farklı renk seçenekleri, zincir ve toka detayları, deri&kumaş miksleri ile modern stillerin vazgeçilmezi oluyor.

Spor Görünüm

Moda dünyasının adeta zamansız tasarımları haline gelen spor ayakkabılar, yeni sezonda da başrolde… İddialı renk seçenekleri, farklı taban boyutları, ilgi çekici aksesuar detayları ile günün her saati farklı stillere bambaşka yorumlar katan spor ayakkabı koleksiyonu ile Elle Shoes, bu sezon da farkını konuşturuyor.

Özgür Stiller, İddialı Botlar

Tasarımlarıyla özgür ruhlara ilham olan Elle Shoes, bot koleksiyonu ile bu sezon da çok konuşulacak. Kalın tabanlar, iddialı topuklar, kürk detaylar, cesur renkler, dev bağcıklar, seksi burunlar ve çok daha fazlası Elle Shoes’un bot koleksiyonunda!

Minik Topuklar

Minicik topuklu ayakkabı ve bot modellerinden henüz edinmediyseniz bu parçalar için gardırobunuzda yer açın. Sivri burun botlara seksi bir hava katan minik topuklar, Elle Shoes yorumuyla zarif stillerin gözdesi olacak.

Renk Oyunu

Bu sezon sonbaharın gri havasına inat, ayaklarda adeta karnaval havası hakim! Ayakkabı ve çanta koleksiyonunda renklerin kışın da rahatlıkla kullanabileceğinin altını çizen Elle Shoes yeşilden turuncuya, maviden pembe ve sarıya kadar birçok rengi cesurca kullanıyor. Mavi postallarınızla eğlenmek, turuncu sneaker’ınızla ofise gitmek ve yeşil stilettolarınızla sunum yapmak için hazır olun!

Elle Shoes’un Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu keşfetmek için size Elle Shoes mağazalarına ve www.elleshoes.com adresine bekliyoruz!

PAYLAŞ