Saçın Ötesine Geçen Ürünler

Writer: NYX Magazine

Date: 09/09/2021

PAYLAŞ

Dış güzelliğin, iç güzelliğimizin bir yansıması olduğuna inanan AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, şimdi yeni çok amaçlı ürünleriyle #otantikgüzellik hareketiyle saçın ötesine geçiyor. Özenle seçilen saf içerikler ve zarif kokularla doğal güzelliğinizi öne çıkarmayı amaçlayan 3 yeni premium ürün, güzelliğe bütünsel bir yorum getiriyor. Silikon, mineral yağ ve paraben içermeyen, vegan* ve premium marka AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ile fotoğraf filtrelerine asla ihtiyaç duyulmayan, karakterimizle güzelliğimizi yansıttığımız bir dünya bizi bekliyor.

“Saçın Ötesine Geçmek” zihin, beden ve ruhun birlikteliği anlamına geliyor; özenle seçilmiş içeriklerle ve dikkat çekici kokularla, kuaför salonlarında gerçekleştirilen, bireysel Memento servisleri ile sadece saçı değil, bütünsel güzelliğimizi etkiliyor.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in Saçın Ötesine Geçen Ürünleri:

Özenle tasarlanmış, üç premium ürün, otantik güzelliğinizi her anınızda öne çıkarmanıza yardımcı oluyor.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Hand & Hair Light Cream:

Bakuchiol içeren formülü ile AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Hand & Hair Light Cream,cildi vesaçı besleyerek koruyor. Öte yandan taze çiçek yapraklarından elde edilen ve temizlik hissi yaratan hoş kokusu ile de duyulara seslenmeyi başarıyor. Hand & Hair Light Cream, neredeyse yok gibi hissedilen  hafif dokusu ile kullanım konforu yaratırken, anında emilerek hem saçları hem de cildi yumuşatıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Kuaförler tarafından etkisi onaylanmış ürün, hem saç boylarına uygulandığında saçta, hem de rahatlatıcı bir el masajıyla uygulandığında ciltte dokunulası yumuşaklıkta sonuçlar yaratıyor.

Hand & Hair Light Cream’in Özellikleri:

•         Hem saçta hem de ciltte kullanılabilen, hafif yapıdaki bir kremdir

•         Hızlıca emilir ‘yok gibi’ hissettirir

•         Kuru veya nemli saça uygulandığında pürüzsüzlük hissi yaratır

•         Rahatlatıcı bir el masajı için kullanılabilir

•         Silikon, mineral yağ ve paraben içermez

•         Vegan Society™ ve PETA tarafından onaylanmıştır

•         Temiz okyanusları destekleyen, iklim nötr bir ambalaj ile paketlenmiştir *

*Plastik atıkları toplamaya ve dönüştürmeye yardımcı olan Plastic Bank kuruluşuna yapılan bağışlar aracılığıyla.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette ve Hand & Hair Light Cream; taze yaprak, beyaz şakayık ve çiçek buketi notalarının birleşiminden oluşan saf, ferah ve  zarif bir kokuya sahiptir.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Enhancing Water:

Hissedilmeyecek derecedeki hafif dokusu ve Rambutan meyvesi özleri içeren formülü ile AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Enhancing Water hem yüzünüzde hem de saçınızda anında nemlendirici etki sağlıyor. Ferahlatıcı özelliğe sahip ürün, saçlarınıza parlaklık kazandırırken yeniden şekillendirme için de saçlarınızın gerekli neme sahip olmasını sağlıyor. Aynı zamanda, sabah rutininiz sırasında zihninizi uyandırmak için de ideal. Frezya yaprağının narin vurgularının yanında yeşil limon, mandalina ve yeşil çay yapraklarının tazeliğiyle de zenginleşen doğal kokusu ile ürün, kendinizi muhteşem hissetmenizi sağlıyor.

Enhancing Water’ın Özellikleri:

•         Saç ve yüz için kullanılan, durulanmayan, nemlendirici bir misttir

•         Hafif fakat etkili bir formüle sahiptir – parlak ve sağlıklı saçlar sunar

•         Silikon, mineral yağ ve paraben içermez

•         Vegan Society™ ve PETA tarafından onaylanmıştır

•         Temiz okyanusları destekleyen, iklim nötr bir ambalaj ile paketlenmiştir *

*Plastik atıkları toplamaya ve dönüştürmeye yardımcı olan Plastic Bank kuruluşuna yapılan bağışlar aracılığıyla.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette:

Sizi “siz” yapan notaları ön plana çıkartarak eşsiz bir kokuya sahip olmanızı sağlayan AUTHENTIC BEAUTY CONCEPTEau de Toilette, salon müşterilerine saçın ötesine geçen bir deneyim yaşatıyor. Markanın ilk vegan saç ve cilt parfümü Eau de Toilette, tüm duyuları unutulmaz bir farkındalık ile birbirine bağlıyor. Beyaz çiçeklerin ve mor menekşenin büyüleyici kokularını harmanlayarak duyuları harekete geçiren bu saf ve ferah parfüm, bireysel notalarınızı ön plana çıkarmanıza yardımcı oluyor. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette, temiz okyanusları destekleyen, iklim nötr bir ambalaj ile paketlenmiştir *

*Plastik atıkları toplamaya ve dönüştürmeye yardımcı olan Plastic Bank kuruluşuna yapılan bağışlar aracılığıyla.

26 ülkede otantik güzelliğe inanan kuaför ve sanatçıların başını çektiği bir topluluğun markası olan Authentic Beauty Concept, Otantik Güzellik Hareketi’ni – #authenticbeautymovement – tüm dünyada yaymaya ve büyütmeye devam ediyor.

PAYLAŞ