Sonbaharda Güçlü Adımlarla Şehre Dönüş

Writer: NYX Magazine

Date: 10/09/2021

PAYLAŞ

Uzun bir aranın ardından şehre döndüğümüz Sonbahar/Kış 2021-22 sezonunda Divarese, gerek tasarım detayları ve formlarla, gerekse rahatlık ve işlevselliği buluşturan parçalarla yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Sezonun sıcak tonlarıyla zenginleşen Divarese, sizi doğanın eşsiz renk ve desenlerinden ilham alan, Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla buluşmaya davet ediyor. 

Leopar, zebra, yılan, timsah desenleri ayakkabı ve çantalarda suni kürk ve tay tüyü görünümü ile bir araya gelerek cesur ve göz alıcı bir stil sunuyor. Bu sezon altın çağını yaşayan süet, siyah, bordo ve yeşilin yanı sıra kahverenginin her tonuyla farklı stillere hitap ediyor.

Küt ve kare burun, asimetrik, kalın ve kitten topuk detayları, rahatlığından ödün vermeyen şehirli kadınlara konforu stille birleştiren alternatifler sunuyor. Sezon trendleriyle yorumlanan zamansız oxford, loafer ve babetler çabasız şıklığın temsilcileri olarak vitrinlerden sokaklara taşınıyor. 

Koleksiyonda her stile hitap eden, gündüzden geceye hareketli şehir hayatının ihtiyaçlarına cevap veren çanta tasarımları öne çıkıyor. Oversize modellerden püskül ve zincirlerle zenginleşen boho tasarımlara; animal print desenlerden çarpıcı detaylara, zengin bir seçki sunan çanta koleksiyonunda clutch, bucket, baget ve sneakerbel çantası modelleri sizi sokağın kalbine, hayatın tadını çıkarmaya davet ediyor. 

Metropol yaşamının vazgeçilmezi sneakerlar sonbahar ve kış renkleriyle Divarese kadınının adımlarına iddialı bir dokunuş katıyor.

PAYLAŞ