BRUNELLO CUCINELLI’nin Yeni Sezonu Zerafete İmza Atıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 12/09/2021

PAYLAŞ

Zamansız tonlarda bir renk paletine odaklanan koleksiyonda, uyumlu renkli dokunuşlar sunan pastel tonlar, ilk bakış etkisini hissettiren net ve parlak renkler dikkat çekiyor. Grinin nüansları farklı dokularda birbirini takip ederken, rahatlatıcı kar beyazıyla dönüşümlü olarak kullanılıyor. Rahatlatıcı krem tonlar, zarif bejler ve kızıl kahvenin sakinleştiren tonları ise tasarımlara doğal bir zarafet katıyor.

Zamansız tasarımlarıyla sürdürülebilirlik ilkelerini mükemmel bir şekilde ifade eden koleksiyonun, geleneksel desenlerden ilham alan tasarımlarında modern işlemeler dikkat çekiyor. Kaliteli dokulu jarse takımlar, dengeli ve zarif rahatlık arayışını en iyi şekilde yorumluyor.

Sezonun olmazsa olmazı paltolar, geniş kalıpları ve değerli kumaşlarıyla sportif dış giyimi zenginleştiriyor. Yumuşak örmelerin yeni yorumları, garza efektli kumaşlar ve kaşmir koleksiyonun dış giyimlerinde öne çıkarken, örgü blazer ve takımlar konfor ve zarafeti buluşturuyor.

Koleksiyondaki pantolonlar, yumuşak ve rahat hacimleri ile çağdaş görünümler yaratıyor. Kesimlere ve detaylara gösterilen özen, kullanılan malzemeler ve özel dokularla öne çıkıyor. Günün her anı için ideal görünüm sunan midi ve kalem etekler, minimal çizgiler ve feminen yırtmaçlarla karakterize ediliyor. Flanel, organze veya tülden hazırlanan yumuşak hacimli ve pilili etekler ise İngiliz battaniyelerinden ilham alan tiftik işlemelerle süsleniyor.

Şehrin güncel stil kodlarını belirleyen Brunello Cucinelli 2021 Sonbahar Kış Koleksiyonu, çok yönlü ve zamansız tasarımları ile Brunello Cucinelli İstinyePark Butik, BEYMEN’ler ve www.beymen.com adresinde exclusive olarak moda tutkunlarıyla buluşuyor.

PAYLAŞ