Reebok, Cardi B İş Birliği ile Ortaya Çıkan Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 14/09/2021

PAYLAŞ

Spor giyimi modayla buluşturan Reebok, Cardi B iş birliğinde çıkarılan heyecan verici koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Cardi B’nin sıradışı tarzı, Reebok’ın spor giyimdeki vizyonuyla yeniden yorumlandı. ‘Let Me Be…In My World’ kapsül koleksiyonunda; New York şehrinden ilham alınarak tasarlanan giyim ürünleri, yeni bir Cardi B Classic Leather spor ayakkabı ile birlikte lanse edildi.

“Let Me Be… In My World” kapsül koleksiyonunda Reebok tasarımcıları, baştan sona Cardi B ve ekibiyle beraber çalıştı. Koleksiyon, Cardi B’nin imzasını taşıyan ana hatlar ve detaylar üzerine inşa edildi. Her parçasıyla Cardi B’nin benzersiz tarzını yansıtan koleksiyonda; Cardi’nin açık kişiliğini temsil eden kesimler, maksimum çok yönlülük sağlayan bungee detaylar ve dikişler kullanıldı. ‘Let Me Be…In My World’ kapsül koleksiyonundaki tüm giysiler; kapsamlı renk ve ürün çeşitleriyle tasarlandı. Koleksiyonda yer alan yeni Cardi B Classic Leather ayakkabılar ise koleksiyonla eşleşen renklere uygun üretildi.

Cardi, “Geçtiğimiz aylarda tanıttığımız ilk Reebok giyim koleksiyonuma duyulan ilgiyi görmek beni çok mutlu etti, bu nedenle yeni bir koleksiyonu tanıtmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Koleksiyon, korselerden eşofmanlara kadar giymeyi en sevdiğim parçaları içeriyor. Koleksiyonda yer alan tüm parçalar benim New York şehrinde geçirdiğim zamandan ve oraya olan sevgimden ilham alıyor” dedi.

Reebok x Cardi B iş birliğiyle hazırlanan “Let Me Be… In My World” kapsül koleksiyonu, 27 Ağustos’ta www.reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu.

PAYLAŞ