Meme Kanseri Farkındalık Ayına Özel “İyilik Ruju”

Writer: NYX Magazine

Date: 16/09/2021

PAYLAŞ

AVON, 25 yıldır sürdürdüğü meme kanseriyle mücadele kampanyasına destek vermeye devam ediyor.  Türkiye’nin en uzun soluklu sağlık hareketi olan kampanya ile AVON meme kanseriyle mücadelede erken teşhisin önemine dikkat çekmeyi amaçlanıyor. Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na özel satılan her bir “İyilik Ruju’nun” karı AVON tarafından Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak.

AVON, Türkiye’nin kadın sağlığı konusunda en kapsamlı ve en uzun soluklu sosyal sorumluluk çalışması olan Meme Kanseri ile Mücadele Kampanyası’na 25’inci yılında da devam ediyor. Meme kanseri farkındalığı yaratmak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yürütülen kampanya kapsamında AVON tarafından bugüne kadar 943 milyon dolar bağışlandı. Dünya genelinde ise 16.3 milyon kadına ise meme kanseri taraması yapılmasına imkan sağlandı.

AVON bu yıl İyilik Ruju ile binlerce kadının hayatına dokunmayı ve meme kanseri ile mücadele sözünü bir kez daha tutmayı amaçlıyor. Destek kapsamında Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na özel satılan her İyilik Ruju’nun karını Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak. 

Avon İyilik Ruju – Avon True Perfectly Mat Ruj: 32,99 TL

PAYLAŞ