Danla Bilic’ten #KafanıRahatlat Daveti!

Writer: NYX Magazine

Date: 22/09/2021

PAYLAŞ

Head&Shoulders, Danla Bilic ve Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, ünlü isimleri bir araya geldi. Etkinliğe Özlem Ada Şahin, Buse Terim Bahçekapılı, Hazal Filiz Küçükköse, Merve Oflaz, Cemre Kemer, Alya, Saadet Özsırkıntı, Ümit Karalar, Alya, Gülnur Güneş, Mina Ceran, Selin Yağcıoğlu katıldı.

Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders, 21 Eylül Salı günü Ulus29’da kadınlara özel çift yağ formüllü Supreme serisini tanıttı. P&G Türkiye Başkan Yardımcısı Ceren Tonguç’un açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, saç ve saç derisinin sonbahardaki ihtiyaçları konuşuldu ve kafayı rahatlatacak öneriler paylaşıldı.

P&G Saç Uzmanı Dr.Cansen Yeni Kut iseçift yağ formüllü Supreme serisinin kaşıntı, kuruluk ve kepek gibi sorunlar ile nasıl savaştığından bahsederek katılımcıları bilgilendirdi. Head&Shoulders’ın dijital marka yüzü Danla Bilic ev sahipliğinde ve Mert Vidinli moderatörlüğünde gerçekleşen öğle yemeği davetine birçok ünlü isim katıldı.

Özlem Ada Şahin, Buse Terim Bahçekapılı, Hazal Filiz Küçükköse, Merve Oflaz, Cemre Kemer, Alya, Saadet Özsırkıntı, Ümit Karalar, Gülnur Güneş, Zeynep Özbayrak, Mina Ceran, Selin Yağcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı davette Danla Bilic, iş birliğini, reklam filmi çekimlerini ve çift yağ formüllü Supreme serisini davetlilere anlattı. Mert Vidinli moderatörlüğüyle keyifli anlar yaşayan katılımcılar, sonbahara efsane bir başlangıç yaptı.

Head&Shoulders’tan Çift Yağ Formüllü Supreme Serisi!

Head&Shoulders, ikili yağ içeren yeni Supreme serisi ile saç derisindeki kepeği yok ederek**, kepekle birlikte ortaya çıkan saç derisi rahatsızlıklarının önüne geçiyor. Serinin aktif bileşeni Pirokton Olamin ve saçı besleyen mikro bileşenlerin gücü; özel yağlarla bir araya getirildi. Nem, Güç, Onarıcı, Arındırıcı ve Besleyici olmak üzere 4 farklı yağ seçeneği sunan Head&Shoulders yeni Supreme serisi, saç derisi ve saçı derinlemesine nemlendirerek rahatlama hissi sağlıyor.

PAYLAŞ