Modern Bir Yorum ile 2021-22 Sonbahar / Kış Elbiseleri

Writer: NYX Magazine

Date: 26/09/2021

PAYLAŞ

Hemen herkesin dolabında mutlaka bulunan, gardıropların vazgeçilmez parçası takım elbiseler Brooks Brothers’ın modern yorumu ile 2021-22 Sonbahar / Kış sezonunda yılın trendi!

İş, toplantı ve davet şıklığında çok tercih edilen; etek, pantolon, yelek ve ceket gibi farklı parçalarla oluşturulan takım şıklığı gündelik stilin de en önemli parçası. Trend avcılarının ve moda ikonlarının da yakın markajında olan takımlar, şıklığın ve klasik stilin öncü ismi Brooks Brothers’ın modern yorumu ile sezonu etkisi altına alıyor.

Markanın 2021-22 koleksiyonu için tasarladığı takım kombinler; şık kadifelerin ve özel supima pamukların kaliteli dokusu ile özgün bir hava yaratıyor. Basic tişörtler, ipek gömlekler ve yün trikolarla kombinlenerek farklı tarzdan pek çok görünüm sunan parçalar; Amerikan stiline şık bir atıfta bulunuyor. Takımı oluşturan parçaların birbirleri ile renk ve doku uyumları takım şıklığında nokta atışı yapıyor. Klasik ve tek renklerden sıkılanlar koleksiyonda yer alan çizgili ve ekose desenli takım unsurlarıyla stillerine hareket katıyor.

Dolapların star parçası Brooks Brothers takımlar; zamansız oluşu ile her yaştan kadın ve erkek için her mekana uygun ideal bir giyim seçeneği. Klasik modelleriyle güvenilir ve ciddi bir görünüm sunan takımlar, daha spor ve blazer modelleriyle sıcak ve samimi bir görünüş  sergiliyor.

Sezonun gözde trendi “takım şıklığı” tüm Brooks Brothers mağazalarında ve Edwards Online’da!

Brooks Brothers’ın takım elbise  koleksiyonunu keşfetmek için https://www.edwards.com.tr/brooksbrothers/

PAYLAŞ