Sonbahar/Kış 2021 Sezonu İçin Tasarlanmış Rahat Kıyafetler

Writer: NYX Magazine

Date: 29/09/2021

PAYLAŞ

İster evden çalışın, ister evde sadece dinleniyor olun, ikisi için de eşofmandan daha rahat bir kıyafet bulmanız zor. Yumuşak, esnek, rahat, kuşkusuz ev giyiminin zirvesi. Ev ve ofis arasındaki sınırların yavaş yavaş ortadan kalktığı bu dönemde, sadece rahat değil, aynı zamanda evden çıkarken kendinizi içerisinde şık ve özenli hissedebileceğiniz sweat’lere sahip olmak Sonbahar/Kış 2021 Levi’s® Red Tab™ Sweats Koleksiyonu ile artık mümkün.

Red Tab™ Sweats Koleksiyonu, baştan aşağı polar akımına son noktayı koyuyor. Her parça; yani Red Tab™ Sweats Crew, Red Tab™ Sweats Kapüşonlu, Red Tab™ Sweats Zip Kapüşonlu ve Red Tab™ , Sweatpant ve Sweatshort, süper yumuşak pamuklu Fransız havlu kumaşından üretildi ve farklı kumaş boyaları ve desenleriyle tamamlanarak koleksiyonda yerini aldı. Pek çok şekilde kombinlenebilen bu sweat’ler, hem vintage bir ruha hem de rahat bir kesime sahip. Daha tok bir kumaşa sahip ve klasik estetiği yakalayan parçalar geniş renk, desen ve stil kombinasyonları sayesinde modern görünümü mükemmel bir şekilde elde etmenizi sağlar.

“Herkes için yeni, zahmetsiz ve rahat bir sweat görünümü oluşturmak istedik. Bu doğrultuda arşivimizden seçilen parçalardan ilham alındı, 90’ların görünümü ve hissi, daha rahat orantılar ve stil ile bugüne uyarlandı. Rahat ve sıcaklar, hem evde hem dışarda giymek için uygunlar. Kaliteyi, cool görünümü ve rahatlığı bir arada yakaladık diyebilirim.”—Karyn Hillman, Levi’s® Ürün Müdürü

Sweat’leri evde en sevdiğiniz çorap veya tüylü terliklerle, ardından kahve içmek için evden çıkarken giydiğiniz favori spor ayakkabınızla eşleştirebilirsiniz. Ayrıca stil çeşitliliğini en üst düzeye çıkarmak için takım olarak kullanmak zorunda değilsiniz: Çizgili tişört ve Levi’s® Trucker Ceket’i altına sweatpants ile ya da en sevdiğiniz Levi’s® 501 ’93s ile kapüşonlu üstü kombinleyebilir, düğmeli kamp tişörtü sweatshort ve favori retro ayakkabılarınızla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Kombinasyon ne olursa olsun, hayal gücünüze ve yorumunuza göre sınırsız seçeneğe sahipsiniz.

PAYLAŞ