Otantik Sürdürülebilirlik Hareketi

Writer: NYX Magazine

Date: 03/10/2021

PAYLAŞ

Premium, vegan saç bakım ve şekillendirme markası Authentic Beauty Concept, daha sürdürülebilir bir yaşam için projelerine devam ediyor. %100 geri dönüştürülebilir ambalajlara sahip ürünlerle doğadaki karbon ayak izini küçültmeyi hedef alan marka, geri dönüşüme dikkat çekecek yeni projesi Otantik Sürdürülebilirlik Hareketi’yle profesyonel saç bakım sektörün en etkili kampanyalarından birini başlattı.

Otantik Sürdürülebilirlik Hareketi projesi kapsamında, Haziran-Aralık ayları arasında öncü Authentic Beauty Concept salonlarının müşterileri kullandıkları ürünlerin boş ambalajlarını getirerek, ücretsiz Memento bakım servisinden faydalanıyor.

Kampanyaya dahil olan salonlar sürdürülebilirlik hareketini duyuran bir kapı etiketiyle misafirlerini karşılıyor. Uğurlama alanında yer alan sertifikalarla da kampanyaya dikkat çekiliyor. Kampanya süresince yapılan Authentic Beauty Concept alışverişlerinde ürünler, geri dönüştürülebilir oldukları mesajını içeren bir boyunlukla satışa sunuluyor.

Siz de Instagram uygulamasıyla QR kodu tarayın, ve @authenticbeautyconcept.tr’yi takip ederek Otantik Güzellik ve Sürdürülebilirlik Hareketi’ne katılın.

PAYLAŞ