Iris Apfel H&M ile İşbirliği Yapıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 03/10/2021

PAYLAŞ

H&M, gerçek bir moda ikonu olan ilham verici Iris Apfel ile yaptığı iş birliğini paylaşmaktan mutluluk duyar. Duyuru için H&M, New York Moda Haftası 2021 bünyesinde Perşembe akşamı Iris’in 100. Doğum günü kutlamasına ev sahipliği yapacak ve onlarca yıldır dünyanın dört bir yanındaki moda tutkunlarına stil ilhamı sunan sevgili moda ilham perisini onurlandıracak. Iris Apfel x H&M koleksiyonu, benzersiz stiline saygı duruşunda bulunuyor ve 2022’nin başlarında seçili H&M mağazalarında ve hm.com’da satışa sunulacak.

Iris; kendini yetiştirmiş bir iş insanı, iç mimar, moda tasarımcısı ve stil ikonu olmasıyla; dikkat çekici stili, korkusuz bireyselliği, cesur moda seçimleri ve yaratıcı tasarımları ile ünlüdür. Fiyat söz konusu olmaksızın stil ve ilhamın her yerden ve herkesten gelebileceği fikrini temsil ediyor.

H&M, eksantrik tarzı ve moda topluluğu üzerindeki etkisi nedeniyle Iris ile çalışmayı çok istedi. 100 yıldır Iris, insanlara kendi kişisel tarzlarını yaratmaları, kutlamaları ve benimsemeleri için ilham verdi ve moda endüstrisinde öncü olmaya devam ediyor. Rengarenk kıyafetleri ve cesur aksesuarları on yıllardır hayranlık uyandırıyor – gerçek, korkusuz bir stil ikonu olmanın ne demek olduğunu somutlaştırıyor.

Iris’in göz alıcı stilinden ve benzersiz yeteneğinden ilham alan Iris Apfel x H&M koleksiyonu, herkes için tasarlanmış çarpıcı bir ürün yelpazesine sahip olacak. Koleksiyon, Iris’in cesur stil anlayışını ve bağımsızlığını göz önünde bulundurarak yaratılan giysi ve aksesuarları barındırıyor.

Koleksiyondaki önemli parçalar arasında renkli uyumlu takımlar, çiçekli takım elbiseler, katlı fırfırlı elbiseler ve dokular, ilginç kesimler ve desenlerin bir karışımına sahip parlak baskılı elbiseler yer alıyor. Gardırobu tamamlamak için bir takı ve aksesuar koleksiyonu da tasarlandı. Iris’in çok yönlü görünümünden ve büyük hacimli parçalara olan sevgisinden ilham alan aksesuarlar; bitkiler, hayvanlar ve başka bir dünyadan hazineler gibi birçok temadan ilham alıyor.

Koleksiyonda kullanılan tüm malzemeler geri dönüştürülmüş veya daha sürdürülebilir kaynaklardan elde edildi ayrıca her giysi ve aksesuar, döngüselliği göz önünde bulundurularak yapıldı.

PAYLAŞ