The North Face’in Yeni Active Trail Koleksiyonuyla Tanışın

Writer: NYX Magazine

Date: 04/10/2021

PAYLAŞ

Markanın ‘Have You Ever’ kampanyasının bir parçası olarak duyurulan yeni kadın yürüyüş koleksiyonu, sınırsız keşif performansları için tasarlandı. Koleksiyon yolculukları konfor ve şıklıkla gerçekleştirmek isteyenler için ideal parçalara sahip.

Tüm vücut için parçalara sahip olan koleksiyon, ormanda, dağlarda veya şehirde yürüyüşlerde sıcak tutarken, nefes alabilir kumaşı ile dengeyi sağlar. Active Trail’in imza niteliğindeki yumuşak kumaşları ve derinin nefes almasına imkan veren teknolojisi en üstün rahatlığı sağlamak için geri dönüyor.

Giyim parçalarınızı, arazide enerjiyi en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış, dayanıklı ve hafif VECTIV™ Exploris FUTURELIGHT™ botların yeni renkleri ile kombinleyebilirsiniz.

Kadınlar için tasarlanmış ürünler, dış mekanda doğayı kucaklamak için tasarlanmış Active Trail Sırt Çantası 20L ile birlikte iki canlı ve farklı stilde toplanıyor. Sürdürülebilir bir şekilde, pratiklik ön plana alınarak dizayn edilmiş Dune Sky 7/8 Tayt, düşük ışık koşullarında güvenliği sağlamak için yansıtıcı özelliklidir. Windy Peak Anorak ise öngörülemeyen hava koşulları için rüzgar direnci ve su geçirmez teknoloji ile donatılmıştır.

Koleksiyon şimdi www.thenorthface.com.tr adresinden satın alınabilir. Gelecekteki koleksiyonlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook’ta @thenorthface’i takip edin.

PAYLAŞ