Salomon’un Yeni Madcross Gore-Tex Patika Koşu Ayakkabısı

Writer: NYX Magazine

Date: 05/10/2021

PAYLAŞ

Outdoor aktivitelerinin değişmez markası Salomon, yeni Madcross Gore-Tex patika koşu ayakkabısıyla en zorlu arazilerde bile konforu ve performansı optimum seviyeye ulaştırıyor. Salomon Madcross Gore-Tex, şık tasarımı ve eşsiz teknolojik yenilikleriyle outdoor tutkunlarının favori ayakkabı modeli olmaya hazırlanıyor.

Temiz bir hava ve eşsiz manzaralar eşliğinde, doğayla baş başa spor yapmak yaşam kalitesini artıran aktivitelerin başında yer alıyor. Doğal ortamda aktivite veya spor denince akla gelen ilk markalardan biri olan Salomon, outdoor koleksiyonunu yeni ürünlerle geliştirmeye devam ediyor. 

Salomon’un yeni Madcross Gore-Tex modeli; estetik tasarımı, teknolojik yenilikleri ve ayakkabıda konforlu giyim deneyimini buluşturuyor. En zorlu parkurlarda bile kullanıcıların içindeki potansiyeli ortaya çıkarmaya yardımcı olan Salomon Madcross Gore-Tex, farklı hava koşullarına ve zorlu arazi şartlarına uyum sağlayabiliyor. Salomon Madcross Gore-Tex, doğa sporları ve çeşitli arazi yürüyüşlerinin yanı sıra renkli hafta sonu aktivitelerinde de kullanılabiliyor. 

Yenilikçi ayakkabı teknolojileri 

Salomon Madcross Gore-Tex, doğa maceraları için alternatif ayakkabı arayışında olanlara hitap ediyor. Nefes alabilen, esnekliği ve dayanıklılığı ile güven veren model, harika bir outdoor ayakkabı deneyimi yaşatıyor. Daha yumuşak bir orta tabana, membrana ve dış tabana yerleştirilmiş çok yönlü çıkıntılara sahip olan Madcross Gore-Tex, ihtiyaç duyulan işlevselliği fazlasıyla sunuyor.  

Contagrip TD tabanı sayesinde ıslak veya engebeli yüzeylerde mükemmel tutuş yakalayan Madcross Gore-Tex, ayağı saran Sensifit özelliği ile de olağanüstü denge sağlıyor. Su geçirmez özelliğe sahip Salomon Madcross Gore-Tex’te, ayak sağlığına, hijyenine, serinliğine önemli katkılar sağlayan Ortholite iç tabanı da konforu artıran özelliklerden biri olarak dikkat çekiyor. 

Fonksiyonel özellikleri ve ekstra koruma sağlayan yapısıyla fark yaratan Salomon Madcross Gore-Tex, doğada geçirilen anları daha keyifli hale getiriyor.

Salomon Madcross Gore-Tex patika koşu ayakkabısı, SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de doğa severlerin beğenisine sunuluyor.

PAYLAŞ