Colin’s Kadını Sonbahar-Kışı Mevsime Yakışan Renklerle Karşılıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 08/10/2021

PAYLAŞ

Siyahın asaletinden vazgeçemeyen kadınların teması Urban Idol, yılın moda renkleriyle kombinlenirken; Grounded Nostalgia teması, kiremitten sarıya uzanan renk skalasını pembe ve lilayla genişletiyor. Kolej tarzına yeni bir soluk getiren New Prep teması, pastel renklerin tutkunlarına vazgeçilmez bir tarz sunuyor.

Urban Idol ile tavrın tarzın

Bu sezon siyahın buluştuğu renkler fark yaratıyor. Urban Idol temasının modelleri yeşil, lila ve bordonun en sevilen tonlarıyla birlikte sokak stilinden keyif alanların gözdesi oluyor. Dikkat çekmekten ve stiliyle mesaj vermekten çekinmeyenler, bol kesimli uzun tişörtler üzerine tercih edilen ceketler ile kombinlerini tamamlıyor. Sweatshirtler doğadan görüntüler, grafik desenler, çizgiler ve tipografi desenleriyle renklenirken; trikolarda farklı örgü yönleri bir araya gelerek modern bir görüntü oluşturuyor. Koyu renkleri hayat tarzı haline getirmiş kadınlar, Urban Idol teması ile tavrını kıyafetlerine de yansıtıyor.

Grounded Nostalgia ile doğa sensin

Sonbahardan esinlenen Grounded Nostalgia teması, kiremitten kreme uzanan renk skalasına bu sezon pembe ve lilayı da ekliyor. Doğadan ilham alan tema yeşile de yer veren modelleriyle kadınlara sonbaharı bedenlerinde hissettiriyor. Bej ve krem tonlarına sıkça yer verilen yumuşak örgülü ve tüylendirilmiş kumaşlara sahip trikolar nostalji sevenlerin gözdesi oluyor. Ceket formlu gömlekler kombinleri tamamlarken, kalın şerit desenlere sahip sweatshirtler modern ve rahat giyimin vazgeçilmezi oluyor.

New Prep ile gücün çizgin

Kolejin çizgiler barındıran tarzına New Prep teması yeni bir soluk getiriyor. Her biri birbirinden ayrı çizgiye sahip ceket, pantolon, etek ve gömlekler spor-şık giyime uyum sağlıyor. Kahverenginin sıkça yer bulduğu modellerde, lila dokunuşlu griler ve pembe dokunuşlu kremler sezona damga vuruyor. Pastel renklere tutkun kadınlar kendini New Prep ile ifade ediyor.

Stil sahibi kadınların her anına uyum sağlayan 2021-2022 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de moda tutkunlarını bekliyor.

PAYLAŞ