Gökyüzünün Deniz Kızına Dokunuşu

Writer: NYX Magazine

Date: 08/10/2021

PAYLAŞ

BÉGUM Bridal Design House, yeni koleksiyonunda gökyüzünün güçlü enerjisini saf duygularla aşkı buluşturan gelinlere aktarıyor. Modern minimal çizgiler, ufuk açıcı yeni formuyla sevenlerinin karşına çıkıyor. Rüzgârın ahenginin iki boyutlu modayla buluştuğu “Mermaid of the Sky” koleksiyonu, pilise kıvrımlı volanlarla adeta dans ediyor. Güneşin pırıltılı dünyasından esinlenilen glitter kumaşlar, ipek taftalar gelinlere eşlik ediyor.

Minimal çizgileri trend detaylarla birleştiren, abartıdan uzak tasarımlarıyla gelinliğin formunu bilinenin dışına taşıyan BÉGUM Bridal Design House, gökyüzünün güçlü enerjisini saf duygularla aşkı buluşturan gelinlere aktardığı “Mermaid of the Sky” koleksiyonu ile ufuk açıcı yeni formuyla sevenlerinin karşına çıkıyor.

Bir deniz kızının narinliğini hissederken aynı zamanda bulutların o zamansız hareketlerinde keşfe çıkaran koleksiyon, gökyüzünün maviliğini, güneşin yansımasını ve rüzgârın tatlı esintisini de beraberinde sunuyor. Naif çizgilerin şık, romantik ve cüretkarlığında buluşan tasarımlar, mikado ve organze kumaşın gücünü özel volanla hazırlanan piliselerin detayıyla masalsı bir rüyayı gözler önüne seriyor. Farklı kemer süslemeleriyle ve beyazla mavinin eşsiz uyumunu gelinliklerine taşıyan Bridal Design House, çiçek ve inci gibi detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor.

Begum Bridal Design House’un Kurucu ve Tasarımcısı Begüm Salihoğlu’nun imzasını taşıyan koleksiyon, deniz kızının gizemini gökyüzünün enerjisinde ve ışıltısında yansıtıyor. 

PAYLAŞ