Dünyanın En İyi Kadın Şefi

Writer: NYX Magazine

Date: 10/10/2021

PAYLAŞ

NUDE’un Sponsorları Arasında Bulunduğu Dünyanın En İyi 50 Restoranı, Belçika’da Gerçekleştirilen Ödül Töreni’nde Açıklandı.

‘’Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE sponsorluğunda verilen Dünyanın En İyi Kadın Şefi Ödülü’nü almaya hak kazanan Perulu şef Pía León, kazandığı ödül ile Peru gastronomisini dünyaya tanıtıyor.

Dünyanın En İyi 50 Restoranı 2021 kazananları 5 Ekim tarihinde Belçika’da gerçekleşen törenle açıklandı. NUDE Grup Müdürü Aslı Aydoğan; ‘’NUDE olarak gastronomi dünyasını ve sektörü desteklemeye devam ediyoruz. Dünyanın En İyi 50 Restoranı ödüllerine sponsor olmaktan ve Dünyanın En İyi Kadın Şefi’ne ödülünü vermekten büyük heyecan duyuyoruz.’’ diyerek  ödülün kazananını açıkladı.  

 NUDE’un sponsor olduğu Dünyanın En İyi Kadın Şefi Ödülü’nü alan Pia León; ‘’Çocukluğumdan beri yemek yapmaktan ve sofrayı tüm aile ile paylaşmaktan büyük keyif alıyorum. Dünyanın En İyi Kadın Şefi ödülünün kazananı olduğumu duyduğumda hem çok mutlu oldum, hem de yaptığımız işin ödüle layık görülmesinden dolayı gurur duydum.’ dedi.

PAYLAŞ