Geleceğin Güzellik Teknolojisini Yakalamanın Tam Zamanı

Writer: NYX Magazine

Date: 11/10/2021

PAYLAŞ

Teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün güzellik ve bakım trendlerine yenilerinin eklendiğine tanık oluyoruz. Genç ve dinamik görünme arzusu ile bir araya gelen teknolojik yenilikler, bakım rutinini farklı seviyelere taşımaya yardımcı oluyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da teknolojiye yön veren cihazlarıyla bu dönüşüme liderlik ederek güzellik ve bakım trendlerini şekillendirmeyi başarıyor.

Asırlardır dünyanın her yerinde güzellik konusu pek çok alanın ana odağı olmayı başardı. Daha güzel ve daha genç görünebilmek için her bir coğrafya kendine has yöntemler geliştirdi. Kimi doğadan aldığı ilhamı ciltle buluştururken kimi cerrahi müdahalelerle güzellik ve gençliği korumayı tercih etti. Ancak şu bir gerçek ki teknoloji pek çok kişinin tüketici alışkanlıklarını dönüştürerek güzellik ve bakım sektörünün de içerisine girmeyi başardı. Cerrahi müdahaleye ihtiyaç duymadan cildi gergin ve parlak tutmaksa pek çok kişinin isteği olmaya başladı. Tam da bu noktada İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, devrim niteliğindeki teknoloji cihazlarıyla güzellik ve bakım trendlerini dönüştürerek, sektörde öncü konuma ulaştı. FOREO’nun hem LUNA hem UFO hem de BEAR serilerinde var olan patentli teknolojisi T-Sonic™ titreşimleri, sektörde fark yaratan teknolojilerden biri konumunda. Bu sayede titreşimler cildin katmanlarından geçiyor ve kan akışı uyarılıyor. BEAR serisinde ve LUNA 3 Plus cihazında yer alan microcurrent (mikro akım) teknolojisi de güzellik trendlerine yön veren bir diğer özellik. Gelişmiş mikro akımlar yüz kaslarını şekillendirmek, cildi sıkılaştırmak ve kırışıklıkların görünümünü hafifletmek için vücudun hücresel seviyedeki elektrik akımını taklit ediyor. FOREO’nun bir diğer patentli teknolojisi de BEAR serisinde yer alan Anti-Shock System™’i. Bu teknoloji sayesinde cildin elektriğe karşı direncine göre cihazın mikro akım yoğunluğu otomatik olarak ayarlanabiliyor. FOREO UFO 2 ve UFO mini 2 cihazlarında kullanılan full-spektrum LED Işık Terapisi de sektörün öncü teknolojileri arasında yer alıyor. LED ışık teknolojisinde her birinin kanıtlanan bilimsel etkisiyle 8 farklı dalga boyuyla yüz bakım rutini tamamlanıyor. 

Piyasaya sunduğu akıllı ürünlerle profesyonel bakımı evlere taşıyan FOREO, avuç içerisine sığan cihazlarıyla eksiksiz bir bakım uyguluyor. Güzellik ve bakım rutinini 3 farklı cihaz serisiyle birlikte tamamlayan FOREO, ilk olarak LUNA serisinin yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazlarıyla cilt gözeneklerindeki kir, yağ ve kalıntıların atılmasına yardımcı oluyor. Daha sonra dünyanın en etkili ve güvenilir yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ile microcurrent teknolojisi yardımıyla cilde sıkılaştırıcı bir masaj uyguluyor. Son olarak da 2 dakikada süper etkili yüz terapisi UFO 2, kriyoterapi, termoterapi ve LED ışık teknolojisi gibi özelliklerle cilde profesyonel bir terapi uyguluyor. 

Cildi arındıran derinlemesine temizlik

Tümü anti bakteriyel özellikli FOREO LUNA serisinin yumuşak silikonu ve patentli T-sonic titreşimleri sayesinde gözeneklerde biriken kirin, yağın ve ölü derinin %99.5 oranında temizlemek mümkün. Böylece sadece birkaç dakika içinde cilt derinlemesine temizlenebiliyor. Akıllı İsveç tasarımına ve kompakt bir boyuta sahip LUNA mini 3, dakikada 8 bin T-Sonic™ titreşimi ile arındırma işlemini gerçekleştiriyor. Hızlı Glow Boost temizleme modu ile sadece otuz saniye içinde temiz ve parlak bir cilt temizliği sunan cihaz, FOREO For You uygulamalarıyla da uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Farklı cilt tipleri için geliştirilen farklı renkte cihazlara sahip LUNA 3 ise dakikada 8 bin T-Sonic™ titreşimiyle ve 16 farklı güç seviyesiyle cildi temizleyerek silikon uçlarıyla hedef bölgelere gençleştirici masaj terapisi uyguluyor. Cildin doğal nem dengesini koruyarak temizlemek için cildi ısıtan 8 termal temas noktasına sahip yeni ürün LUNA 3 Plus ise termo-tech ve microcurrent (mikro akım) teknolojisini bir arada kullanıcılara sunuyor. 

Egzersiz ve bakımı bir arada sunan bakım

Dünyanın en güvenilir ve etkili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, yüz fitness’ında devrim yaratıyor. Egzersiz ve bakımı bir arada sunan akıllı cihaz, boyun ve yüz bölgesindeki 69 kasa mikro akımlar göndererek çalıştırıyor. Vücudun doğal süreçlerini taklit eden bu microcurrent elektrik akımları, kolajen üretimini artırırken, elastin onarımına da yardımcı oluyor. T-Sonic™ titreşimlerinden de yararlanan BEAR, Anti-Shock System™’i ile de cildin dayanıklılığını ölçerek verilen mikro akımların yoğunluğunu ayarlayabiliyor. 

Nemlendirici bakım terapisi

En son teknolojilerin bir kombinasyonu ile hazırlanan 2 dakikada süper etkili yüz terapisi UFO 2, evde yüz bakımına son noktayı getiriyor. T-Sonic™ titreşimleriyle yüz ve boyun bölgesindeki gerginlik noktalarını gevşeten UFO 2, cildin derinliklerine işlemek için kriyoterapi ve termoterapi modlarını kullanıyor. Bu teknolojiler yardımıyla birlikte kullanılan aktif maske bileşenlerinin cildin derinliklerine işlemesine yardımcı olan cihaz, 8 ışıktan oluşan tam spektrum LED ışık teknolojisiyle de yaşlanma etkilerini azaltmaya ve göz altı morluklarının yok edilmesine yardımcı oluyor.

Yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı  LUNA 3 Plus 2999 TL, LUNA mini 3 1599 TL, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR 2.999 TL, FOREO 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 2899 TL’ye satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ