Modada Farklılık Arayanlara Özgü Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 13/10/2021

PAYLAŞ

Bad Bearsonbahar mevsimine uygun çıkardığı yeni sezon ürünlerini sokak modasının asi ruhuyla buluşturarak rahat bir deneyim yaşatıyor. Tasarladığı yeni ürünlere güçlü bir koleksiyon sunan marka, sonbahar mevsimin doğaya verdiği renk güzelliğini ürün tasarımlarına yansıtıyor ve farklılıkta öncü olmaya devam ediyor.

Sonbaharın Ruhuna Uygun Kıyafetler

Sonbaharın ruhuna uygun çıkardığı equinox full zip polar, attention sweatshirt, the worst sweatshirt koleksiyonuyla tüm kullanıcılarını çekim alanına davet eden Bad Bear, bu sezon da sokak modasına damga vuruyor. Yaptığı tasarımlarla özgür ruhlara seslenen marka, sonbaharın keyfini çıkartmak isteyenleri rahatlıkla buluşturuyor. Geniş yaş aralığına hitap eden ürün yelpazesiyle her vücut tipine uyumlu ürünleri platform ve mağazasında bulunduran Bad Bear, tarzının dışarıdan hissedilmesini isteyenlerin tercihi oluyor.

Bad Bear Marmara Forum’da İlk Fiziksel Mağazasını Açtı

Erkek ve kadın kategorisindeki ürünlerinin tasarımlarıyla fark yaratan Bad Bear’ın ilk fiziksel mağazasını İstanbul Marmara Forum’da açtı. Bad Bear’ın en çok tercih edilen ürünlerinin yanı sıra her sezonda yeni ürünlerin de ilk kez kullanıcılarla buluşacağı mağaza, özgür bir alışveriş deneyimi sunarak sokak modasına dönüş için bir buluşma noktası olacak.

PAYLAŞ