pet11’den Bir İlk: pet11’e Özel Evcil Hayvan Sigortası

Writer: NYX Magazine

Date: 18/10/2021

PAYLAŞ

pet11, Zurich Sigorta ve sigortaladım.com birlikteliğiyle hayata geçirilen pet11 Evcil Hayvan Sigortası, evcil hayvanların acil durumlar dahil olmak üzere karşılaşabileceği sağlık sorunlarının tedavisi için geliştirildi. pet11 Evcil Hayvan Sigortası, özenle seçilmiş anlaşmalı veteriner kliniği ağında veya istenen herhangi bir veteriner kliniğinde sadece katılım payı ödenerek kedi ve/veya köpeğin tedavisinin yaptırılmasını sağlıyor. 

pet11 Evcil Hayvan Sigortası’nı Neden Almalıyım?

pet11 Evcil Hayvan Sigortası can dostların tüm ihtiyaçları düşünülerek geliştirildi. Sigorta sahipleri, evcil hayvanları için yılda bir kez, ücretsiz olarak yıkama ve tırnak kesimi, ayrıca göz ve kulak bakımı hizmeti alabiliyor. Sigorta, yılda 560 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Nasıl Satın Alınır?

Alternatifler arasından seçilebilecek en uygun paket ile hayvan sahiplerinin kedi ve/veya köpeklerinin sağlığı, uzman veteriner hekimlerle güvence altına alınıyor. Ayrıca; muayene, gereken durumlarda yatarak tedavi ve ameliyat, dikiş atılması, serum takılması gibi müdahaleler, röntgen, tahlil gibi tetkikler ve modern tanı yöntemleri, tedavide kullanılan ilaçlar gibi farklı destek hizmetlerinden de poliçe süresi boyunca faydalanılabiliyor. 

PAYLAŞ