Baştan Aşağı Yenilenmek İsteyenlerin Buluşma Noktası

Writer: NYX Magazine

Date: 19/10/2021

PAYLAŞ

Elite World Hotels’in Taksim, Florya, Küçükçekmece, Küçükyalı, Sapanca, Marmaris ve Van’daki otellerinde bulunan Fit Life Spa& Health Center’ları kendinize zaman ayırıp,  özel spor  eğitmeni ile hedefe yönelik bir spor deneyimi imkanı yaşamak isteyenlere bütünsel bir yaklaşım sunuyor.  

Hareketsizlik, masa başında çalışmak bir çok insanın ortak sorunu haline geldi. Özelikle evde geçirilen uzun süreler, can sıkıntısından artan iştah sonucunda kilo kontrolü gittikçe zorlaştı. Kilo kontrolünün ve zayıflamanın en önemli yolu tabi ki spor. 

Taksim, Florya, Küçükçekmece, Küçükyalı, Sapanca, Marmaris ve Van’da hizmet veren Elite World Hotels bünyesind bulunan Fit Life Spa& Health Center’larda, kapalı yüzme havuzu, yeni nesil spor aletleri ve akıllı spor ekimpanlarının yer aldığı fitness salonu, şok duşları, buhar odası, Türk hamamı, sauna, kişiye özel masaj odalarının yanı sıra  Vitamin Bar’ındaki sporcu beslenmesine uygun lezzetlerle spor yaparak yaşam kaitesini yükseltmek isteyenlere bütünsel bir ekosistem sunuyor.  

Ayrıca hijyenin ön planda tutulduğu geniş ve ferah Fit Life Spa& Health Center’ların uzman spor eğitmenleri kişiye özel programları ile ideal vücut ölçülerine kavuşmak isteyenlere yardımcı oluyor. 

PAYLAŞ