Watsons Tester Ürünleri Instagram Filtrelerine Taşıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 10/08/2020

PAYLAŞ

Watsons, COVID döneminde mağazalarda kullanımına ara verilen tester ürünlere tüketicilerin vazgeçemeyeceği yaratıcı bir dijital çözüm getirdi. 

Watsons’ın ilk tester instagram filtresi, ürünleri deneyimlerken birbirinden güzel instagram kareleri de yaratıyor.

Güzelliğin değişmeyen adresi Watsons, pandemi döneminde önlem amaçlı tester ürünlerin raflardan kaldırılması ile tüketicilerin ürün denemelerine imkan tanıyan instagram filtresini hayata geçirdi. 

Revolution x Sebile koleksiyonu

Watsons, ilk filtresini sevilen kozmetik markası Revolution ile @Sebibebi Sebile Ölmez’in gerçekleştirdiği koleksiyon özelinde kullanıma sundu. Revolution x Sebile koleksiyonunda yer alan 3 farklı ruj Venus Kiss, Reborn ve Get Noticed için hazırlanan filtre instagram’da kullanıcıların deneyimine sunuldu. 

Online filtre sayesinde kullanıcılar; ürünü deneyimleyerek dudaklarında nasıl durduğunu görebiliyor, aynı zamanda birbirinden eğlenceli içerikler oluşturuyorlar.

Siz de hemen Revolution x Sebile koleksiyonunun rujlarını test etmek isterseniz mobil cihazlarınızdan linke tıklamanız yeterli: https://www.instagram.com/ar/2582623905400295/?utm…

Şu an için Revolution x Sebile koleksiyonundaki rujlarla sınırlı olan online filtre uygulamasına, önümüzdeki dönemde Watsons’ın sevilen birçok markasının ve ürünün de dahil edilmesi planlanıyor. 

Tester’ların hijyen kuralları gereği kullanılamadığı bu günlerde dijital ve yaratıcı bir çözüm geliştiren Watsons’ın online filtresi,takipçilerden de büyük beğeni topladı. Yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gören filtre, 4 gün içerisinde 1 Milyon gösterim elde etti.

Watsons mağazalarını önümüzdeki günlerde ziyaret eden tüketiciler mağaza içerisinde konumlandırılacak QR kodlar yardımıyla filtreyi deneme imkanı bulacak.

www.watsons.com.tr

PAYLAŞ