Güzelliklerini ‘Touch’landırdılar

Writer: NYX Magazine

Date: 04/11/2021

PAYLAŞ

Touch Güzellik Merkezi, Bağdat Caddesi’nde açıldı. Seyahat Danışmanı Özlem Avcıoğlu’nun ev sahipliğinde dün gerçekleştirilen açılışa, aralarında Mine Kalpakçıoğlu, Meltem Kazaz, İpek Develi, Suzan Toplusoy, Sema Demiral, Meltem Demir,Melis Agazat, Işın Görmüş, Aslı Kuseyr, Arzu Kunt, Neslihan Kozanoğlu, Melda Narmanlı, Jülide Önengut’un da olduğu iş ve cemiyet hayatından seçkin isimler katıldı. Açılış töreninde katılımcılara Hollywood yıldızlarının kullandığı kişisel bakım ve güzellik alanındaki yeni uygulamalar da tanıtıldı.


Ameliyatsız uygulamalar


2016’da yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara alanında uzman ekibiyle hizmet vermek adına kurulan Vanity Estetik markası olan Touch Güzellik Merkezi, Vanity’nin tecrübesi, gücü ve hizmet kalitesiyle, ameliyatsız güzellik işlemlerine dönük ihtiyaç ve talebi karşılamak amacıyla hizmet verecek. 
Kadrosu uzman Ünlü Estetik ve Plastik Uzmanı Cerrah Op.Dr. Güray Yeşiladalı, Ömür Kürşat Kurt ve Cihan Öney ortalığı ile açılan Touch Güzellik Merkezi, son teknoloji cihazları ve uzman kadrosuyla cilt bakımı ve tedavileri, lazer epilasyon, bölgesel zayıflama ve kalıcı makyaj alanlarıyla öne çıkıyor.


‘Küçük dokunuşlar yetiyor’


Açılış töreninde konuşan Estetik ve plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yeşiladalı “Kısa bir süre içerisinde İstanbul’un diğer bölgeleri ve Türkiye’nin birçok şehrini Touch güveni ve kalitesiyle tanıştırmayı amaçlıyoruz” dedi.
Küçük dokunuşlarla da güzelliğin mümkün olduğuna dikkat çeken Yeşiladalı “Cilt bakımı, bölgesel incelme, epilasyon, kalıcı makyaj gibi merkezimizde yapılan uygulamaların en büyük avantajı herhangi bir işlem yapıldığının belli olmaması ve doğal görünümü kaybetmemesi. Bu işlemler hem kısa süren hem de ameliyatsız işlemler olduğu için günlük yaşamı etkilemeden yaptırmak mümkün” diye konuştu.

PAYLAŞ