Hayvan Sahiplenmenin İnceliklerini Aktaracak

Writer: NYX Magazine

Date: 14/12/2021

PAYLAŞ

Purina’nın BUPAWS iş birliğiyle lise öğrencilerine yönelik düzenlediği “4 Pati 1 Dost” isimli online etkinlik bu yıl 22 Aralık Çarşamba akşamı saat 19.00’da gerçekleşecek. Müziğiyle olduğu kadar hayvanseverliğiyle de gönülleri fetheden Sarp Dakni ve Veteriner Hekim Prof. Dr. Ebru Yalçın’ın  katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte hayvan sahiplenme, sahiplenilen hayvanların davranışları, bakımında dikkat edilmesi gerekenler ve atılması gereken adımlar aktarılacak. Ücretsiz düzenlenecek etkinliğe tüm lise öğrencileri Nestlé Purina PetCare’in resmi sosyal medya hesaplarında paylaşılan link üzerinden kayıt yapabilecek ve zoom üzerinden katılım sağlayabilecek.

80 yılı aşkın bir süredir evcil hayvanların beslenmesinde dünya çapında öncülük eden ve evcil hayvanlara sağlıklı bir hayat sunmak için inovatif ürünler geliştiren Nestlé Purina PetCare, evcil hayvanların yaşam koşullarını iyileştirecek adımlar atmaya devam ediyor. Purina, Boğaziçi Üniversitesi Barınma Merkezi (BUPAWS) iş birliğiyle hayata geçirdiği “4 Pati 1 Dost” isimli online etkinliğin ikincisini 22 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirecek. 

Nestlé Purina PetCare Türkiye Genel Müdürü Ayça Erkol’un ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte BUPAWS Gönüllü Koordinatörü Defne Arsoy, Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Yalçın ve sevilen DJ ve “Tanış Onunla” projesinin Kurucusu Sarp Dakni lise öğrencileri ile buluşacak. Hayvan sahiplenme, evcil hayvanların ve sokak hayvanlarının beslenmeleri, bakımları ve hayvanlarla doğru iletişim kurma yöntemleri konularının, alanında uzman isimler tarafından aktarılacağı etkinliğe Nestlé Purina PetCare tüm lise öğrencilerini davet ediyor. Hayvan sevgisinin pekiştirileceği etkinliğe öğrenciler Nestlé Purina PetCare’in resmi sosyal medya hesaplarında paylaşılan link üzerinden kayıt yapabilecek ve etkinliğe zoom üzerinden ücretsiz katılım sağlayabilecek. Nestlé Purina PetCare’in etkinliğine katılım gösteren herkes adına BUPAWS’a mama bağışında bulunacağı organizasyon saat 19.00’da başlayacak.  

Hayata geçirdiği projelerle kamuoyunda sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusunda farkındalık yaratmayı ve özellikle çocuk ve gençleri bu yönde bilinçlendirmeyi temel amaçları arasında gören Nestlé Purina PetCare, dayanıklı bir gelecek yaratmak adına; evcil hayvanlar, gezegenimiz ve faaliyet gösterdiği topluluklara fayda yaratacak projeler üretmek için çalışıyor.

**

Etkinlik: 4 Pati 1Dost

Tarih: 22 Aralık Çarşamba, 19.00 – 20.30

Yer: Zoom

Giriş: Ücretsiz

Konuk: Prof. Dr. Ebru Yalçın ve Sarp Dakni

Kayıt: https://kayit.seminar.live/ 

PAYLAŞ