MALİ Kuaför, 2021 yılını ilham veren katalog çekimiyle tamamlıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 26/12/2021

PAYLAŞ

Partner kuaförleriyle her sene farklı katalog çekimleri gerçekleştiren L’Oréal Professionnel, bu sene de MALİ Kuaför’ün yaptığı katalog çekimlerinde birbirinden farklı ve iddialı saç görünümlerinin yaratılmasında yer aldı… L’Oréal Atölye’de düzenlenen 2021 katalog çekimlerinde, farklı saç tiplerine sahip kadınların kendilerini en iyi hallerinde hissetmelerini sağlayacak saç görünümlerine liderlik eden MALİ Kuaför, çekimlerde kadınların farklı kimliklerinden ilham alarak tasarladığı saçlarla katalog çekimlerini tamamladı.

MALİ Kuaför; kadınların, aynadaki görüntülerinin ötesine geçerek kendilerini iyi hissetmelerini ve mutlu olmalarını en büyük önceliği haline getiriyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen MALİ Kuaför 2021 katalog çekimleri, kadınların farklı kimliklerini vurgulayarak eşsiz güzelliklerini gözler önüne seriyor. Katalog çekimlerinin hikayesi; kadınların farklı görünümlerinden ilham alıyor ve MALİ Kuaför’ün kadınları iyi tanıdığını ve en iyi haline getirebildiğini vurguluyor.

MALİ Kuaför’ün sahibi Ali Keleş, “Kadınların hayatındaki dönemler, onlara birbirinden farklı kimlikler kazandırıyor. Biz de MALİ Kuaför olarak onların tüm farklı saç ve görünüm ihtiyaçlarını karşılayarak en iyi hallerini açığa çıkarmak için onlara eşlik ediyoruz. Bu yılki katalog çekimlerimizde de kadınların her zaman sahip oldukları güzelliklerini vurgulamaya çalıştık. Böylece onları farklı hayat döngülerinde de ne kadar iyi tanıdığımızı ve yanlarında olduğumuzu gösterdiğimize inanıyoruz” dedi.

PAYLAŞ