Yılbaşının En Güzel Renkleri

Writer: NYX Magazine

Date: 28/12/2021

PAYLAŞ

Yeni yılın ruhunu sofralarınıza taşıyacak, sevdiklerinizle geçireceğiniz harika anlara şahitlik edecek Bella Maison Marcelle ve Bella Maison’un klasikleşmiş serilerinden Allure Haki ile yılbaşı sofranız artık çok renkli!

Yılbaşı denilince akla ilk gelen minik kırmızı kokinalar, serçe figürleri ve küçük kozalaklarla bezeli, 18 parçadan oluşan 6 kişilik Marcelle yemek takımı yeni yıl neşesini sofralarınızla buluşturuyor. Bella Maison’un şık tasarımlı yemek takımı ve kadehleriyle, yılbaşı sofrasına yaraşacak zafafette şamdan ve mumluklarıyla yılbaşı sofranızı yeni yıl ruhuna uygun bir şekilde dekore edebilir, yeni bir soluk katabilirsiniz.


Kırmızı ve yeşil renklerin hakim olduğu, zarif tasarımıyla en güzel sunumlarınıza eşlik edecek Marcelle ile kalabalık sofralarınızdan keyif ve neşe eksik olmayacak. Gold çatal-bıçak takımlarıyla ve Bella Maison’un yılbaşına özel konseptte tasarlanan kadehleriyle birlikte yılbaşı sofranızın şıklığına şıklık katabilirsiniz. Bella Maison’un en seçkin yılbaşı koleksiyonlarından olan Marcelle ile 2022’ye merhaba diyeceğiniz gecede sevdiklerinizle sıcacık bir yılbaşı sofrasında vakit geçirmenin mutluluğunu yaşayın.

PAYLAŞ