İbrahim Güler Design Studio ve Alaluxa’dan Ünlü İsimleri Buluşturan Yılbaşı Etkinliği

Writer: NYX Magazine

Date: 29/12/2021

PAYLAŞ

İbrahim Güler Design Studio, Alaluxa ev sahipliğinde gerçekleştirdiği yılbaşı etkinliğinde sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. İbrahim Güler Design Studio’nun dekorasyon ile patisserie konseptini bir arada sunduğu Bağdat Caddesi Göztepe’de bulunan mağazasında konuklar, Versace, Christian Dior, MacKenzie Childs gibi markaların dünyaca ünlü tasarımları eşliğinde yeni yıla merhaba dedi.

Türkiye’yi dünyaca ünlü dekorasyon markalarının birbirinden eşsiz tasarımları ve aksesuarlarıyla buluşturan İbrahim Güler Design Studio, Alaluxa kurucusu Ayşegül Tuncer ev sahipliğinde gerçekleştirdiği etkinlikle yeni yıla merhaba dedi.

Dekorasyon ile patisserie konseptini bir arada sunduğu Bağdat Caddesi Göztepe’de bulunan mağazasında, çok sayıda ünlü ismi ağırlayan marka, yılbaşı ruhunu yaşatan keyifli bir etkinliğe imza attı.  Umut dolu yeni yıl dileklerinin paylaşıldığı günün katılımcıları arasında, İpek Toplusoy, Meral Yazıcı, Berrin Zorlu, Zafer Kozanoğlu, Sedefhan Oğuz, Feyza Bozok, İrem Çallı, Ebru Zeynep Altay, Selma Olgan, Zeynep Aydınlar Eröğüt, Feyza Kılınç, Belgin Yardım gibi isimler yer aldı.

Yeni yıla ilham veren tasarımlar 

İbrahim Güler Design Studio’da sergilenen Versace, Christian Dior, MacKenzie Childs, Roberto Cavalli, Smeg X Dolce Gabbana gibi markaların dünyaca ünlü tasarımları, yeni yıl öncesinde konuklara ilham verdi. Yeni yıl dileklerini yazıp, yılbaşı ağacını birlikte süsleyen konuklar keyif dolu saatler geçirdi. 

PAYLAŞ