Aşkını Sanatla Anlatmak İsteyenlerin Adresi İbrahim Güler Design Studio

Writer: NYX Magazine

Date: 06/01/2022

PAYLAŞ

Türkiye’yi dünyaca ünlü dekorasyon markalarının tasarım ürünleri ile buluşturan İbrahim Güler Design Studio, Sevgililer Günü’nde sıradan hediyelerden sıkılan çiftlere sanat dolu, sıra dışı hediye alternatifleri sunuyor. Birbirinden özel, yüzde yüz el yapımı heykeller ve seramikler, aşkını sanatla taçlandırmak isteyenleri İbrahim Güler Design Studio’da bekliyor.

Yaşam alanlarına prestij katan projelerle mimari ve iç mimari hizmet veren İbrahim Güler Design Studio, dekorasyon ve patisserie konseptini bir arada sunduğu Göztepe’deki mağazasında Sevgililer Günü’nü birbirinden özgün tasarımlarla karşılıyor. Bağdat Caddesi’ne çok yakın bir noktada konumlanan konsept mağazasında, Sevgililer Günü’nde klasikleşmiş hediyelerden sıkılan çiftlere aşk, sanat ve tasarım dolu iki ayrı koleksiyon sunan marka, sıra dışı hediye arayışında olanlar için adeta bir hazine barındırıyor. İspanyol sanatçı A.Anglada imzalı aşkı ve tutkuyu simgeleyen yüzde yüz el yapımı heykeller ile birlikte, ünlü İtalyan seramik markası Rebirth’un klasik şekilleri çağdaş bir yaratıcılıkla yeniden yorumlayan tasarım ürünleri, bu Sevgililer Günü’nü sizin için özel kılacak hediyelerden yalnızca birkaçı.  

Ona duygularınızı görünür kılan heykeller armağan edin

İspanyol sanatçı A.Anglada’nın kil, bronz, altın ve gümüş tozu ile şekil verdiği el yapımı heykelleri, duyuları uyandıran ve aşkta uyumu ifade eden modellemeleriyle İbrahim Güler Studio’da yer alan en etkileyici hediye alternatifleri arasında yerini alıyor. 1988’den bu yana ulusal ve uluslararası alanda pek çok sergi açan ve birbirinden özgün tasarımlara imza atan İspanyol heykeltıraş, kadın ve erkeğin birbirine aşkla ve sevgiyle bağlı o eşsiz anlarını, mükemmel bir sanat eserine dönüştürüyor. Duyguları görünür kılan bu benzersiz heykeller, bu Sevgililer Günü’nde aşkını sanatla buluşturmak isteyenler için İbrahim Güler Design Studio’da bekliyor.

Aşkınız ‘Rebirth’ tasarımlarıyla yeniden doğsun

İbrahim Güler Design Studio’nun Sevgililer Günü hediye önerileri arasında yer alan bir diğer ürün ise, İtalya’nın ünlü seramik markası Rebirth’ün çağdaş bir yaratıcılıkla yeniden yorumladığı benzersiz seramikleri. 1983 yılında İtalya’nın Nova kasabasında ‘Yeniden Doğuş’ mottosuyla hayata geçen Rebirth, geçmişten gelen seramik ürünleri yeniden yorumlayarak onlara yeni bir hayat vermek üzere doğuyor. Mükemmel işçiliğin yaratıcılıkla buluştuğu yüzde yüz el yapımı olan bu seramikler, farklı figürleri ve renkleriyle hem yaşam alanlarınız için hem de sevgilinize özel hediye arayışınız için harika bir seçim. Siz de aşkınız yeniden doğsun isterseniz İbrahim Güler Design Studio’ya mutlaka uğrayın!

Türkiye’yi Versace, Christian Dior, MacKenzie Childs, Roberto Cavalli gibi dünyaca ünlü dekorasyon markalarının tasarım ürünleri ile buluşturan İbrahim Güler Design Studio, kendi atölyesinde ürettiği mobilyalarla kişiye özel tasarımlara imza atarken, yaşam alanlarına eşsiz dokunuşlarda bulunuyor.

İbrahim Güler Design Studio Hakkında:

İbrahim Güler Design Studio, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra, 2005 sonunda aile şirketi olan NORA YAPI’da Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Müdürü olarak iş hayatına atılan İç Mimar İbrahim Güler tarafından 2021’de kuruldu. 

Konut, otel, ofis, mağaza, cafe gibi birçok farklı alanda tecrübeli mimar ekibiyle mimarlık ve iç mimarlık hizmeti veren İbrahim Güler Design Studio, kendi bünyesinde bulunan atölyelerinde kişiye özel mobilya yapımının yanı sıra, dünya markalarından oluşan aksesuarlar, değerli ressamların tabloları ve imzalı özel tasarım ürünler sunuyor.

Yaşam alanlarına prestij katan projeler ve dünyaca ünlü dekorasyon markalarının tasarımlarını misafirleri ile buluşturan İbrahim Güler Design Studio, yaşam alanlarında eşsiz dokunuşlara imza atmayı hedefliyor.

PAYLAŞ