Hülya Sedetmen ‘Uyanış’ Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 06/01/2022

PAYLAŞ

Hülya Sedetmen, ‘Uyanış’ adlı ilk kişisel sergisiyle sanat severlerle buluşuyor.

5-20 Şubat 2022 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak olan sanatçının iki yıl boyunca ürettiği çağdaş sanat eserleri, Kalamış Galeri Binyıl’da sergilenecek. Sergide tuval üzerine akrilik çalışmalarla oluşturulan 10 eser yer alacak.

Sanatçı Hülya Sedetmen, ‘Uyanış’ adlı kişisel sergisiyle sanat severlerle buluşuyor. 5-20 Şubat 2022 tarihleri arasında Kalamış sanat sokağındaki Galeri Binyıl’da sergilenecek olan eserler, sanatçının iki yıl boyunca ürettiği çağdaş sanat eserleri olarak sunuluyor.

Sergide tuval üzerine akrilik çalışmalarla oluşturulan 10 eser yer alacak. İlk solo sergisi öncesinde konuyla ilgili açıklamada bulunan sanatçı Hülya Sedetmen şunları söyledi: “Uyanış için hayatlarımız kesitlerden ibarettir. Her kesit pozitif veya negatif bir olayı simgeler ve o simgeler hayatlarımızın gidiş veya işleyiş tarzını değiştirirler. Ben de resimlerimde, o kesitleri renklendirdim ve sizleri anılarınıza yolculuğa sevkettim. Bugüne kadar yaptığımız ve yapmadığımız umutlarımıza, beklentilerimize ve planlarımıza daha net bir görünüm kazandırmaya çalıştım. Amaç, hayatımızdan aldığımız derslerle hedeflerimizi, planlarımızı bekletmeden gerçekleştirmektir. Bu yolda sizleri ‘Uyanış’a davet ediyorum.”

PAYLAŞ