2022’de Saçlar Leylak Olacak…

Writer: NYX Magazine

Date: 06/01/2022

PAYLAŞ

Türkiye’nin renkli saç boyası markası Acacia Jeans’s Color Türkiye’de bu yıl leylak saç boyasında patlama yaşanmasını beklediğini açıkladı. Pantone’nin yılın rengini Very Peri olarak açıkladı. Sofistike ve elegant leylak saçlara da dokunacak.

“Renkli saç sevenler 2022’de leylak denemeli.” diyen Cem Erdinç “Leylak saçın oldukça sofistike ve elegant bir duruşu var. 40 farklı Jean’s Color rengi arasında Leylak zaten sevilen bir renkti. Yılın rengi açıklamasından sonra talep daha da arttı. Boyamadan önce saçlarını platin şeklinde açan herkes bu rengi evde kendisi de uygulayabilir. Acacia Jean’s Color krem şeklinde kolay sürülen bir boyadır. Amonyak içermediği için saça zarar vermez. Hatta içeriğindeki yağlarla bakım yapar.” diye konuştu.

2021 yılında en çok Mavi Rüya satıldı…

Acacia Jean’s Color marka sahibi HCS Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Erdinç pandemi lie birlikte mavi rengi ilginin arttığını. 2021 yılında dijital pazarlarda ve kozmetik mağazalarında en çok tercih edilen renkli saç boyasının Mavi Rüya olduğunu söyledi. Erdinç “Pandeminin de etkisi ile özellikle kadınlar saçlarının tamamını olmasa da bir kısmını renklendirmeyi tercih etti. Özellikle sosyal medya paylaşımları, ünlülerin ve dizi oyuncularının saçlarını renkli boyamaları gençleri teşvik etti. Pandemiye kadar sıradışı olarak değerlendirilen renkli saçlar, artık hemen herkesin hoşuna gidiyor.” dedi.

PAYLAŞ