Jo Malone London’dan Gül Kokularından Oluşan Romantik Bir Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 10/01/2022

PAYLAŞ

Jo Malone London, ikonik gül notalarından oluşan hafif ve ferah ama bir o kadar da derin ve şehvetli bir parfüm koleksiyonu sunuyor. Sevgililer Günü’ne özel tasarlanmış şişe ve hediye paketleriyle hediyeleşmeyi bir sanata dönüştüren Jo Malone London, bu özel günde sevgi dolu anlarınıza eşlik etmeye hazırlanıyor. 

House of Roses adı altında dört farklı kokudan oluşan bu koleksiyon, çiçeklerin kraliçesi olan gülü çeşitli notalarda kullanıyor. Her biri birbirinden farklı güllerin yorumunu yansıtan cam şişeler, her bir kokuya özgü romantik detaylarla tasarlandı. Yeni koleksiyondaki cologne ve ev kokuları, adeta dalından yeni koparılmış bir çiçek kokusu yayarken unutulmaz anlarınıza eşlik ediyor. Taze çiçek kokusundan vazgeçemeyenlerin favorisi haline gelecek bu seçki, Sevgililer Günü için tasarlanmış paketlemeleri ile zarif bir hediye alternatifi olarak da karşımıza çıkıyor. Vazo ve suya ihtiyaç duymaksızın en sevdiğiniz gül kokusunu nerede ve ne zaman isterseniz yanınızda taşıyabilirsiniz.

Jo Malone London’ın uluslararası tasarım direktörü Céline Roux bu özel koleksiyonu şu sözlerle özetliyor: “Yıllar boyunca, birçok farklı koleksiyon için birçok farklı gül kokusu üzerinde çalıştık. Nedense istemsiz olarak her seferinde güle geri dönüyoruz. Bu yüzden bu zamansız çiçeği kendine ait bir koleksiyonla kutlamamız gerektiğini düşündük ve bu bize çok iyi hissettirdi. ” 

Sevgililer Gününde gülleri en özel haliyle, kalıcı bir hediyeye dönüştürmek isterseniz Jo Malone London’ın telefonla sipariş servisi üzerinden de Sevgililer Günü özel paketlemeleriyle sevdiklerinizi seçtiğiniz hediyeler ile buluşturabilirsiniz. 

(Telefonla Sipariş Hattı: 0531 266 33 86)

PAYLAŞ