Adatepe Ida Blue’nun Sağlık Kampları ile Doğanın İçinde Yenilenin

Writer: NYX Magazine

Date: 14/01/2022

PAYLAŞ

Mitolojide tanrıların yaşadığı dağ olarak anılan ve bünyesinde barındırdığı zengin fauna ve flora çeşitliliğiyle tüm dünyanın dikkatini çeken Kaz Dağları aynı zamanda oksijen deposu olması itibariyle tam bir şifalı diyar… Kaz Dağları’nın sağlığın, zindeliğin, huzurun ve mutluluğun hakim olduğu büyülü atmosferinden ilham alan Ida Blue bölgenin şifa merkezi olarak tanınmasını misyon edinerek Bluezone Turkey tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen Sağlık Kamplarına ev sahipliği yapıyor. 

Yeni yılın ilk sağlıklı yaşam programı Ida Blue’da 18-20 Şubat tarihlerinde profesyonel Pilates Eğitmeni Özge Gow ve  Masaj Terapisti Phil Gow ile birlikte gerçekleşecek .

Türkiye ve Avustralya’da Balanced Body, BASI ve Pilates alanlarında eğitim alan ve çalışan Özge ve sektöründe 15 yıl deneyimli terapist Phil Gow ile birlikte yapılacak Yenilenme Kampında katılımcılar İda Blue’nun büyülü atmosferinde tatil yaparken hem zihinsel hem fiziksel sağlığa bir çok faydası olan pilates, barre ve esneme egzersizlerini pratik edecekler. Katılımcılar ayrıca Gua Sha ve cupping ile farklı masaj, gevşetme ve esnetme teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için; 0533 321 21 27

http://www.idablue.com.tr/

PAYLAŞ