Chocovic Blok Çikolata ve Dolgu Pralinler

Writer: NYX Magazine

Date: 14/01/2022

PAYLAŞ

Barry Callebaut Türkiye, Eskişehir fabrikasına yaptığı yeni yatırımlar ile Chocovic markasının ürün gamını genişletiyor. Barry Callebaut Türkiye’nin Eskişehir fabrikasında üreteceği Chocovic Blok 2,5 kg bitter ve sütlü çikolata ürünleri 10-13 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek uluslararası pastacılık fuarı IbakTech’te tanıtılacak. Ürün gamına yeni eklenecek olan bir diğer seri Chocovic dolgu pralinler ise pişebilen ve direk uygulanabilen dört (4) farklı çeşidiyle Nisan ayında satışa sunulacak. 

  • Barry Callebaut, pastacılık, unlu mamuller ve şekerlemelerde her türlü kullanıma uygun olan Chocovic markasının ürün gamını blok çikolata ve dolgu pralin çeşitleriyle genişletiyor. 
  • Şubat sonunda satışa çıkacak olan Chocovic blok 2,5kg çikolatalar 10-13 Mart’ta İstanbul’da gerçekleşecek Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma ve Çikolata Teknolojileri Fuarı IbakTech’te sektör profesyonellerinin beğenisine sunulacak.
  • Nisan ayında satışa sunulacak olan Chocovic dolgu pralinler ise, pişirilebilmeleriyle ve direk kullanım uygulamalarında doğru performansı göstermeleri sayesinde hem lezzet hem de uygulama kolaylığı açısından fırın ve pastacılık sektöründe fark yaratacak. 
  • Barry Callebaut Türkiye, Eskişehir fabrikasına yaptığı yeni yatırımlar ile Chocovic markasının ürün gamını genişletiyor. Chocovic bitter ve sütlü 2,5kg blok çikolata ve dolgu pralinler artık Barry Callebaut’un Eskişehir fabrikasında üretilecek. 

175 yılı aşkın deneyimiyle çikolata ve kakao sektöründe dünya lideri olan Barry Callebaut, Chocovic markasıyla, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Şirket, özellikle pastacılık sektöründe yarı endüstriyel ve gurme tarafında fiyat & performans açısından en çok tercih edilen markası Chocovic’in bitter ve sütlü blok çikolata ürünlerinin satışına Şubat ayının sonunda başlayacak. 

Ürünlerinde fark yaratmak isteyen gurme müşterilerin kullanımı için 2,5 kg olarak satışa sunulacak olan Chocovic bitter ve sütlü blok çikolata, uygulamada rende yapılmasına olanak sağlıyor. Bu sayede Chocovic markasının en sevilen bitter ve sütlü lezzetleri pasta, tatlı vb. ürünlerin süslemelerinde dekorasyon ürünü olarak da kullanılabilecek. 

Nisan ayında sektör uzmanlarının beğenisine sunulacak olan yeni Chocovic dolgu pralinler ise pişirilebilen ve direk uygulanabilen dört(4) farklı çeşide sahip olacak. Tadı, uygulama kolaylığı ve pastacılık ürünlerinde yüksek pişme performansı ile fark yaratacak olan yeni ürün gamı, fiyat & performans olarak da sektörün ihtiyacına cevap olmayı hedefliyor. 

1872 yılından beri tüketiciyle buluşan İspanya menşeili çikolata markası Chocovic, kendine has lezzetiyle özellikle Akdeniz ülkelerinde çok tercih ediliyor. Tüm pasta, dondurma ve diğer tatlı çeşitlerinde kullanım için ideal bir ürün olan Chocovic markasının çikolata, dolgular, kaplamalar, kakao tozu ve süslemelerden oluşan geniş ürün gamı artık fırıncılık ve pastacılık için de uygun ürünleri içeriyor. 

Barry Callebaut Türkiye, Chocovic bitter ve sütlü blok çikolatalarını 10-13 Mart’ta İstanbul’da gerçekleşecek IbakTech’te sektör profesyonellerine tanıtacak. Çikolata, tatlı, dondurma, ekmek gibi birçok farklı ürün gruplarına yer verdiği için alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olarak kabul edilen IbakTech fuarına, 400’e yakın şirketin katılması ve 100.000’e yakın kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Fuar ziyaretçileri ayrıca Barry Callebaut Türkiye’nin satışa sunduğu Callebaut, Mona Lisa, Cacao Barry ve Van Houten markalarının ürün gamını da inceleme fırsatı yakalayacaklar. 

PAYLAŞ