Felix’ten Yeni Yılda Üç Yeni Lezzet

Writer: NYX Magazine

Date: 15/01/2022

PAYLAŞ

Evcil hayvanların sağlığını destekleyen lezzetli ürünleri ile onların daha rahat bir yaşam sürmeleri için günlük beslenmelerinde her zaman yanlarında olan Nestlé Purina PetCare, yeni yılda kedilerin karşı koyamadığı Felix markası ile üç yeni lezzet seçeneği sunuyor. 

Kuru mama ve ödül maması kategorilerindeki ilk ürünlerini kedilerin beğenisine sunan Felix, yaş mamadan vazgeçemeyen patili dostlarımız içinse yeni lezzetleriyle ürün gamını genişletti. Felix; yumuşak ve kıtır mama tanelerinin enfes uyumuna sahip kuru mama Crunchy&Soft, eğlencenin ödüle dönüştüğü Party Mix ve iştah kabartan Lezzetli Et Dilimleri ürünleri ile kedilere tadı damakta kalan unutulmaz anlar yaşatacak. 

Nestlé Purina Petcare’in kedilerin gönüllerini fetheden yaş maması Felix, 2022 yılına 3 yeni lezzetle girdi.  Felix, kuru mamada Crunchy&Soft, ödül mamasında Party Mix, yaş mamada ise Lezzetli Et Dilimleri serisi ile patili dostlarımızla buluşuyor.

Crunchy&Soft ile Güçlü Dişler, Sağlıklı Kemikler

Felix’in ilk kuru mama ürünü Crunchy&Soft yüksek besin değerleriyle tam ve dengeli bir beslenme sunuyor. Hem kıtır kıtır hem de yumuşacık Crunchy&Soft, içeriğindeki esansiyel yağlar, kaliteli proteinler ile kedilerin dengeli bir beslenme ile gelişimine yardımcı oluyor. Adeta bir lezzet şöleni sunan mama, içeriğindeki D, E ve A vitaminleri sayesinde kedilerin dişlerinin güçlenmesinde, kemik sağlığının artmasında, görüşlerinin kuvvetlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Doğal savunma özelliklerinin de gelişmesine destek olan ürün, tıpkı yaş mama kategorisinde olduğu gibi kuru mamada da lezzetiyle fark yaratıyor. 

Kedilere Eğlenceli Ödül Felix Party Mix

Purina, yepyeni ödül maması Felix Party Mix ile geçirilen zamanı eğlenceli kılarak kedileri adeta şımartıyor. Eğlencenin tadını kedilerin damağında bırakacak lezzetteki Party Mix’in 5 farklı çeşidi ile kediler mutlu anların keyfini çıkaracak. 

Yaş mamadan vazgeçemeyen kedilere: Felix Lezzetli Et Dilimleri 

Yeni yılın son sürprizi içindeki özel sos ve özenle doğranmış et parçalarıyla öne çıkan Felix Lezzetli Et Dilimleri serisi. Yaş mamadan vazgeçemeyen kedileri her pakette unutamayacakları bir yolculuğa çıkaracak Lezzetli Et Dilimleri serisi, 4 farklı çeşidi ile kedilerin yeni tutkusu olacak.

PAYLAŞ