Ünlü İsimler ORGANICS by Red Bull Talent District Etkinliğinde Biraraya Geldi

Writer: NYX Magazine

Date: 16/01/2022

PAYLAŞ

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, sanat, moda, fotoğraf, tasarım, müzik ve gastronomiyi odağına alan Talent District projesini özel bir etkinlikle tanıttı. Momo Bebeköy’de gerçekleştirilen açılış etkinliğine Yağmur Sarıoğlu, Müge Boz, Mert Vidinli ve Burak Yeter gibi tanınan isimler katıldı.

ORGANICS by Red Bull’un katılımcılarını on gün boyunca heykel, baskı, fotoğraf, video, multimedya sanatçılarının dijital eserleri gibi disiplinler arası bir buluşmaya davet eden ORGANICS by Red Bull Talent District projesinin Momo Bebeköy’de düzenlenen açılış partisinde tanınmış simalar bir araya geldi.

10-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve katılımcılarına multidisipliner deneyimler yaşatacak ORGANICS by Red Bull Talent District’in açılış partisinde Yağmur Sarıoğlu, Müge Boz, Mert Vidinli, Burak Yeter gibi isimler, ORGANICS by Red Bull’un 5 farklı lezzeti ile hazırlanan birbirinden orijinal reçeteleri ve özel sunumları deneyimleme imkanı yakalarken, aynı zamanda Kaan Düzarat’ın DJ performansıyla keyifli anlar yaşadı. ORGANICS by Red Bull; %100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanladığı Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle, hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenlerle buluşmaya devam ediyor. Organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünleriyle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da ORGANICS By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir.

PAYLAŞ