JAIME HAYON’un Baccarat Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 27/01/2022

PAYLAŞ

Jaime Hayon tasarım, sanat ve dekorasyon arasındaki sınırlar olmadan modern ve renkli tasarımlarla Baccarat koleksiyonunu “Faunacrystopolis” serisi ile genişletiyor.

Cesaret ve cömertlikle Jaime Hayon, üretimdeki olağanüstü teknik bilgisini bir kez daha vurgulamayı başarıyor. Geçmiş ve gelecek, tasarım mirası ve yenilikçilik arasında mükemmel bir denge içinde kristal hayvan heykellerine ve aydınlatmalarına yeni bir yorum getiriyor. 

Baccarat Jaime Hayon seçili tasarımlarına Türkiye’de www.shop.bms.com.tr mağazasından ulaşabilirsiniz, özel siparişleriniz için Baccarat Türkiye tek temsilcisi BMS DESIGN CENTER’ı ziyaret edebilirsiniz.

Faunacrystopolis 

Jaime Hayon, Baccarat koleksiyonerleri için sınırlı sayıda üretilen altı hayvandan oluşan mutlu bir kabile ile yarattı. Bu koleksiyonda büyüleyici bir görünüme sahip bir baykuş, sivri ağızlı bir tilki, sevimli bir koala, dik kulaklı bir tavşan, yaramaz bir maymun, neşeli bir kurbağa yer alıyor. Mermer bir kaide üzerine yerleştirilen her karakter, doğanın güzelliğini kutlarken, fantezi ve duygu arasında, çevremizdeki dünyayı korumanın önemine dikkat çekiyorlar.

Değerli kristal sevimli hayvanlar Paris, Tokyo, Londra, Moskova, Hong Kong, Şanghay ve Pekin üzerinden New York’a, okyanusları aşacak ve yıl boyunca her kıtada sergilenecek.

25 parçadan oluşan sınırlı sayıdaki koleksiyon, sipariş üzerine üretilecek ve satışa sunulacak.

Faunacrystopolis Zenith 

Zenith avize, 19. yüzyılda yaratılmasından bu yana dünyayı büyüledi. Hayran olunan ve imrenilen, en büyük uluslararası tasarımcılar tarafından yeniden yorumlanarak hep trend olmayı başardı. 

İspanyol tasarımcı, avizelerin yıldızını rüya gibi ve çağdaş bir başyapıta dönüştürüyor. “Faunacrystoplis Zenith” tasarımcının renkli, gösterişli, tropikal yaşamına ve sanatına dair neşeli vizyonunu vurguluyor. Zanaatkarlığa olan tutkusuna sadık kalan Hayon, malzemenin olanaklarını araştırıyor ve özgün bir yaratım sunmak için üretimin bilgi birikiminden yararlanıyor. Özenle kesilmiş kristal “Candy” abajurlar, ışıkları eşsiz bir yansıma ile ortama yansıtıyor.

Sadece 50 adet sınırlı sayıda, mekanları büyüleyici renkleri ile donatmak için üretildi.

Light Blue Bird 

Bir ayrıntı tüm farkı yaratır. Zarif mavi küçük kuş, tek bir kristal bloktan oyulmuş saf hatlarıyla baştan çıkarıyor. Işık yansımaları ile etrafa mutluluk saçıyor.

Bird Vase  

Sade, ihtişamlı ve sevimli minik bir vazo tek bir çiçek ile ortamınızı ve günlük enerjinizi değiştirmek için tasarlandı.

Small Duck 

Kristal ve porselenden üretien Zoo Duck mücevher kutusu, en güzel süslerinizi ve küçük değerli eşyalarınızı saklamak için tasarlandı. 

Ördek şeklinde şeffaf kristal bir kapak ve Lladró imzalı porselen bir tabandan oluşuyor. Sivri gagası ve zarif kesimli yuvarlak silueti ile ördek, iç mekanınıza biraz fantezi getiriyor. Küçük, göz alıcı bir detay olarak, ördeğin başına elle uygulanan birkaç altın dokunuş ile tasarım tamamlanıyor.

Monkey Candleholder 

Maymun şeklindeki şamdan Jaime Hayon’nun eğlenceli ama her zaman sofistike tasarım yaklaşımını yansıtıyor. Yuvarlak yüzü ve büyük kulaklarıyla kristal maymun, çılgın ve sevimli bir tasarım objesine dönüşüyor. Bir gözü açık, diğeri kapalı sevimli maymun olduğu yerde yaşama sevincini yükseltiyor.

Set of Tumblers  

Dört kristal bardaktan oluşan bu sette, her biri orijinal Jaime Hayon çizimleriyle büyük ustalıkla işlenmiş. Masaya bir yaratıcılık dokunuşu getirmek veya arkadaşlarla mutlu bir kutlama için mükemmel olan bu koleksiyon, her zevke uyum sağlıyor. Bardaklar viski, şarap, su veya taze meyve suyu için tercih edilebilir, herkes kendi zevkine göre seçim yapmakta özgür! Ayrıca yaratıcılık ve mizah odaklı yaklaşımı ile tüm tasarım hayranlarına hediye için harika bir seçenek.

PAYLAŞ