Aşkınızı Hilton İstanbul Bosphorus’ta Boğaz’a Karşı Kutlayın

Writer: NYX Magazine

Date: 29/01/2022

PAYLAŞ

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, Sevgililer Günü’nde çiftleri büyüleyici Boğaz manzarasına karşı aşklarını kutlamaya davet ediyor. Açıldığı günden bu yana unutulmaz anlara ev sahipliği yapan otel, Bosphorus Terrace Restaurant’ta hazırladığı Sevgililer Günü yemeği ile çiftlere romantizm yüklü, çok özel bir gece yaşatacak.

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftleri aşklarını tazelemeye davet ediyor. Bu özel günü kutlamak isteyenlere enfes Boğaz manzarasına sahip mekânı Bosphorus Terrace Restaurant’ta saat 19.30’da başlayacak özel bir akşam yemeği servis edecek olan otel, gece boyunca devam edecek canlı müzik performansı ile de konuklarına müzik ziyafeti yaşatacak. 

Boğaz manzarasıyla büyüleyen Bosphorus Terrace Restaurant’ta gerçekleşecek Sevgililer Günü menüsü, zengin çeşitliliğiyle baş döndürecek. Hilton İstanbul Bosphorus’un deneyimli Baş Aşçısı Savaş Özkılıç’ın imzasını taşıyacak olan menüde “Yeşil çaylı tütsülenmiş somon”, “Mascarpone Risotto”, “Fırınlanmış dana kaburga”, “Ballı hardallı marine pirzola” ve “Gül aromalı karides tempura” gibi birbirinden özel lezzetler yer alacak. Tercihe göre bir şişe alkollü/alkolsüz içeceğin dâhil olduğu Bosphorus Terrace Restaurant’taki Sevgililer Günü yemeği iki kişi için KDV dâhil 1750 TL olacak.

Hilton İstanbul Bosphorus’un Bosphorus Terrace Restaurant’ta gerçekleştireceği Sevgililer Günü programına rezervasyon yaptırmak isteyenler 0212 315 60 14 numaralı telefondan ya da [email protected] elektronik posta adresinden bilgi alabilirler.

İsteyene çift masajı, isteyene Asya mutfağı

Hilton İstanbul Bosphorus, çiftlere Sevgililer Günü’nde farklı kutlama alternatifleri de sunuyor. Sevgililer Günü’nde hem romantik hem de rahatlatıcı bir kutlama yaşamak isteyen çiftler, Sentinus Wellness & Spa’da romantik çift masajının keyfini çıkarabilirler. Üstelik masaj sonrasında tam donanımlı Spa merkezinin Türk hamamı, sauna, buhar odası ve ısıtmalı kapalı havuzunun keyfini çıkarabilirler.

Sevgililer Günü’nde klasik lezzetlerin dışına çıkmak isteyenler ise 30 yıllık tecrübesiyle Cantonese, Szechuan ve Indochine mutfaklarından özenle seçilmiş lezzetler sunan Dragon İstanbul’u tercih edebilir; Acılı Ekşili Çorbadan Krepli Çıtır Ördeğe; Çıtır Dana Etinden Tatlı Ekşi Soslu Tavuğa ve   Szechuan Usulü Karidesten Kızartılmış Dondurmaya Asya mutfağının birbirinden özel lezzetlerinin tadını çıkarabilirler. 

Aşk kutlamalarını tüm güne yaymak isteyen çiftler ise, Sevgililer Günü’nü Hilton kalitesinde bir konaklama ile geçirebilir; Hilton’un Boğaz manzaralı balkonlu ferah odalarında aşkını tazeleyebilir; enfes Hilton kahvaltısının tadını birlikte çıkarabilir. Üstelik şubat ayı boyunca konaklamalarda geçerli olacak yüzde 25’e varan indirimden faydalanabilirler. 

PAYLAŞ