Rivus Yeni Mağazasıyla Metropol İstanbul’da

Writer: NYX Magazine

Date: 31/01/2022

PAYLAŞ

Kadın girişimci ve tasarımcı Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan, moda sektöründe yarattığı zamansız ve ikonik tarzıyla, özgünlüğe önem veren kadınların favorisi olarak öne çıkan Rivus,

Metropol İstanbul’da açtığı yeni mağazasının müjdesini veriyor!

Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan, zamansız tasarım anlayışı, üretim kalitesi, fark yaratan marka dünyası ile kadınlara sadece moda alanında değil, yaşam felsefesi olarak da ilham veren Rivus, Metropol İstanbul’da açtığı yeni mağazasıyla mağaza sayısını üçe çıkardı. Bebek ve Reşitpaşa mağazalarından sonra İstanbul’un önde gelen AVM’lerinden Metropol İstanbul’da yeni mağazasının müjdesini veren Rivus, sadece koleksiyonları ile değil, oldukça konsept ve zamansız bir anlayışla dizayn edilen mağaza tasarımıyla da ilgi çekiyor.

Konforlu bir alışveriş deneyiminin yanı sıra tasarım anlayışı ile çarpıcı keşifler de yaşatan Rivus Metropol İstanbul mağazası, duvarlarında yer alan ve ilham dolu mesajları, oldukça minimal ve modern, siyah renklerin açık tonlarla bütünleştiği ambiyansı, New Reset koleksiyonu ve Leather Series çekimlerinin sergilendiği dijital ekranları ile dikkat çekiyor.

Sadelikten ve özgünlükten ilhamını alan tasarımlarıyla gayet kimlikli bir marka olarak kendini gösterdiği andan itibaren moda dünyasında farkını belli eden Rivus, yeni mağazasında, zamansız,mevsimsiz, çabasız ve tamamlayıcı parçalara yer veriyor. Dış giyimden bir kadının dolabında ihtiyaç duyduğu gömleğe, eteğe, elbiseye, spor giyime, pantolona ve hatta aksesuarlara kadar oldukça geniş bir yelpaze sunan Rivus, kumaş kalitesinden, işçiliğine, kalıplarından renklerine kadar asla modası geçmeyen tasarımlarıyla ilgi görüyor.

Rivus’un mottosu; ayrımcılığa, her türlü sınırlandırma ve sınıflandırmaya karşı! Üreten, çalışan, okuyan, sorgulayan, farkındalığı olan… Kendine iyi bakmayı hayat felsefesi sayan! Modanın esiri olmaktansa, kendisinin efendisi olmayı seçmiş bir kitleye hitap edecek ürünleri yaratmak…

Marka dünyasında, üreten, okuyan, düşünen, sorgulayan, çalışan, doğaya saygılı, hayvan sever, spor yapan, vücuduna ve ruhuna iyilik yapmayı hayat felsefesi sayan, modanın esiri olmaktansa kendisinin efendisi olmayı seçmiş, sade olabilmenin aslında en zor olduğunu keşfetmiş, farkındalığı olan, karakter sahibi, kendine özgü ve kimlikli bir tavır ortaya koyan Rivus, bu tavrı benimseyen ve stiliyle kendini ifade etmeye değer verenleri Metropol İstanbul’da açtığı yeni mağazasına bekliyor.

www.rivus.com.tr

PAYLAŞ