Tuba Ergin ile Sevgililer Günü Şıklığı

Writer: NYX Magazine

Date: 01/02/2022

PAYLAŞ

Özgün, modern, ilham veren kadınlar için yarattığı tasarımları ve her biri ses getiren, seçkin koleksiyonlarıyla

moda dünyasının fark yaratan, başarılı isimlerinden TUBA ERGIN, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sıra dışı ve rafine stillere yön veriyor!

Tüm koleksiyonlarını, sıra dışı, güçlü, çevreye duyarlı ve rafine kadınlar için tasarlayan ünlü moda tasarımcısı TUBA ERGIN, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde stil sahibi şıklığıyla fark yaratmak isteyenleri ve sevdikleri için en özel hediyeleri tercih edenleri mutlu ediyor.  

Fall / Winter 2022 “’Cesur Yeni Dünya” koleksiyonunda, pandemide yaşanılan dünyanın değişimini kusursuz tasarım anlayışı ile resmeden TUBA ERGIN, bu koleksiyonda kargo ve çoklu cepler, apolet detayları, ileri dönüştürülmüş ordu çanta detayları, vejetal deri, anti mikrobiyal kumaşlar, dönüştürülmüş yün, lanolin kaplamalı kanvas gibi lüks ve sürdürülebilir malzemelerin bir araya geldiği çok amaçlı ve pratik parçalar sunuyor. Farklı materyalleri birbirine kombinleyerek kendi tarzını yaratan, cesur, şık, doğal, dinamik, üretken, aynı zamanda çevreye duyarlı, farkındalığı yüksek kadınlar için koleksiyonlarını tasarlayan TUBA ERGIN, haute couture’den pret a porter’ye uzanan çeşitliliği ile hem Sevgililer Günü stiline anlam katmak isteyenler, hem de sevdikleri için benzersiz hediyeler arayanların gözdesi olarak ilgi görüyor. 

İşlemeli kumaşlar ve volan detaylı satenlerle tasarlanmış ikonik elbiseler, renkli derilerin öne çıktığı modern tulumlar, miniden maksiye kadar birçok seçenek ve renkte etekler başta olmak üzere, TUBA ERGIN’in her bir tasarımı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tarzıyla fark yaratmak isteyenlerin favorisi olarak öne çıkıyor.

Sevgililer Günü’nde tarzınızla fark yaratmak istiyor, sevdiğiniz için tasarımcı dokunuşları taşıyan hediyeleri tercih ediyorsanız, TUBA ERGIN’in, Akasya, Nişantaşı ve Maxx Royal mağazalarını ya da adrese teslim online alışveriş keyfi yaşatan www.tubaergin.com web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!

PAYLAŞ