Sevgililer Günü Işıltısı “LIMONETTE”’de

Writer: NYX Magazine

Date: 01/02/2022

PAYLAŞ

Kaliteli ve güvenilir, laboratuvar üretimi yarı değerli taşları ve sterling silver özelliği ile öne çıkan Limonette, kolyeden küpeye, bilekliklerden yüzüklere uzanan oldukça geniş mücevher çeşitliliği ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de ulaşılabilir lüksün

ihtişamını kusursuz bir şekilde sergiliyor.

Paris, Strasbourg ve Budva’dan sonra İstanbul’da da olduğunun müjdesini vererek ulaşılabilir mücevher kategorisinde, kaliteli, güvenilir seçenekler arayanların favorisi olan Limonette, 14 Şubat Sevgililer Günü şıklığını kusursuz bir şekilde tamamlamak, sevdiği için en özel hediyeleri almak isteyenler için her biri birbirinden göz alıcı tasarımlar ile oldukça zengin çeşitlilik sunuyor.  

Limonette mücevherleri, Sevgililer Günü şıklığını kusursuz şekilde tamamlarken, sevdiği için anlamlı ve özel hediyeler arayanları da mutlu ediyor.

Sadece özel geceler ve davetlerde değil, günlük giyimde de tercih edilen, eşofmanlarla bile kusursuz bir şekilde kombinlenen Limonette mücevherleri, oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. Sterling silver, en üst kalitede mozanit ve laboratuvar üretimi yarı değerli taşlardan oluşan Limonette koleksiyonunda, her biri dünyaca ünlü ikonik mücevherlerin atölyelerinde üretilen yüzükler, küpeler, bileklikler, kolyeler, broşlar yer alıyor. Taş ve işçilik kategorisinde en üst segment olarak tüm dünyada bilinen diamond simulant lab jewels çeşitlerini de “Atelier” tarafında sunan Limonette’te500’ü aşkın mücevher tasarımı bulunuyor.

Çıplak gözle pırlantadan ayırt edilemeyen, birebir kalitedeki Limonette mücevherleri, dünyaca ünlü ikonik mücevherlerin üretildiği atölyelerde en incelikli şekilde hazırlanıyor.

Fransız kadınlarının stilinden aldığı ilhamla hayat bulan Limonette ile Sevgililer Günü şıklığına ışıltı katmak istiyorsanız ya da 14 Şubat için eşsiz ve anlamlı hediyeler arıyorsanız, adrese teslim alışveriş hizmeti sunulan https://www.limonettedesign.shop/ web sitesini ziyaret edebilir, birbirinden çarpıcı tasarımları detayları ile inceleyebilirsiniz.  

PAYLAŞ